21 juni 2021

Mint groen Feyenoord trainingspak 2021-2022

Feyenoord en adidas hebben vandaag het nieuwe Feyenoord trainingspak 2021-2022 gepresenteerd! Het mintgroene trainingspak wordt door de spelers van Feyenoord gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Conference League, Eredivisie en bekerwedstrijden in 2021-2021. De nieuwe pakken worden bovendien gedragen door Jong Feyenoord, de jeugdelftallen en het dameselftal. Adidas is al sinds 2014-2015 de kledingsponsor van de Rotterdammers, maar vanaf dit seizoen prijkt er nog een andere, nieuwe sponsor op de nieuwe trainingskleding van de club van trainer Arne Slot.

Feyenoord training sweater 2021-2022

Feyenoord heeft namelijk een deal gesloten met JEX. Het Rotterdamse softwarebedrijf en de club sloten een deal voor de duur van twee seizoenen, waardoor het logo van JEX zowel in 2021-2022 als in 2022-2023 op alle trainingskleding van de Rotterdamse club staat. Het softwarebedrijf, gespecialiseerd in het inhuren, verhuren en beheren van personeel, is de eerste official training partner in de geschiedenis van de Rotterdamse voetbalclub. Het nieuwe Feyenoord trainingspak 2021-2022 bestaat opnieuw uit een training sweater en trainingsbroek. Zoals alle trainingspakken van adidas heeft het Feyenoord trainingspak het zogenaamde adidas TIRO 21 template. Dit template gebruikt het Duitse sportmerken namelijk voor alle trainingspakken van profclubs waarvan het kledingsponsor is dit seizoen. De training sweater is dit jaar mint groen met zowel witte als donkerblauwe accenten. De hoge hals bevat een wit vlak, welke vervolgens overloopt in witte adidas strepen, welke tot het midden van de mouwen lopen en daarna een andere tint wit hebben. Dit is iconisch voor het adidas TIRO 21 template. Ook het adidas logo op de rechterborst is wit. Het logo van Feyenoord op de rechterborst is monochroom. Dit betekent dat deze geheel in stijl is van de kleuren van het trainingspak, in dit geval donkerblauw/mintgroen. Op het midden van de sweater prijkt het logo van JEX. Verder heeft de Feyenoord trainingstrui de gebruikelijke kenmerken. De sweater is uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten. Wanneer je je vingers hierdoor heen doet, valt de training sweater nog strakker om het lichaam. De achterkant van de sweater is iets langer, voor de optimale bescherming.

Feyenoord trainingsbroek 2021-2022

Het mintgroene Feyenoord trainingspak 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een donkerblauwe trainingsbroek. Met aan de zijkanten een mintgroen vlak met daarin witte adidas strepen. Het onderste gedeelte van de adidas strepen bevat geen mint groen vlak. De logo's van Feyenoord en adidas staan respectievelijk in het donkerblauw/wit en wit op de pijpen. De Feyenoord trainingsbroek 2021-2022 heeft verder de gebruikelijke details. De bovenkant van de trainingsbroek is voorzien van een tailleband en de zijkanten van de broek bevatten twee zakken met ritsen. Ook dit seizoen heeft de trainingsbroek een taps toelopend design. Dit houdt in dat deze met name strak rondom de kuiten en enkels valt. De onderkant van de pijpen zijn voorzien van enkelritsen, zodat de Feyenoord trainingsbroek makkelijk over de enkels en kuiten aan en uit gedaan kan worden. Het gehele nieuwe Feyenoord trainingspak 2021-2022 is ook dit jaar weer uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Hierdoor is het nieuwe pak zowel ideaal om op straat te dragen als om in te sporten.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het adidas Feyenoord trainingspak 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Berghuis, Fer, Senesi, Til, Kokcu, Malacia, Bijlow, Geertruida, Linssen, Toornstra en nog meer spelers.

Feyenoord trainingspak bestellen

Het mintgroene Feyenoord trainingspak 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen en kinderen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is de training sweater € 72,50 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 62,50. De trainingsbroek bestel je vanaf € 49,95. De leden van Feyenoord krijgen daarnaast nog een extra korting van 10%! Check ook andere nieuwe Feyenoord trainingskleding in de onderstaande webshop! Directe levering! 

Bestel het nieuwste Feyenoord trainingspak direct in deze FANSHOP! 

Feyenoord training sweater 2021-2022