Dit is het groene Feyenoord trainingsshirt 2024-2025

De spelers en speelsters van Feyenoord dragen dit seizoen een groen trainingsshirt! Het trainingsshirt heeft dezelfde kleurencombinatie als het Feyenoord trainingspak 2024-2025 en wordt door het eerste elftal, het vrouwenteam en alle jeugdelftallen gedragen dit seizoen! Groen en wit zijn natuurlijk de kleuren van de stad Rotterdam en dus kunnen we zo maar eens raden dat dit een hele populaire collectie zal zijn onder de supporters!Qua template is het allemaal niet zo spannend! Castore en Feyenoord hebben zich namelijk vooral gefocust op de sterke kleurencombinatie van de trainingslijn. Aan de Rotterdamse tint groen is een eigentijds twist gegeven. Het Feyenoord trainingsshirt 2024-2025 bevat zelfs twee tinten groen. De body heeft een lichtere tint groen, welke door Castore Ponderosa Pine genoemd wordt en de mouwen hebben een donkere tint groen: Forest Pine. De mouwen van het trainingsshirt betreffen weer raglanmouwen. Dit betekent dat de mouwen naadloos op de armen vallen en ook nog eens perfect meebewegen met de armen, waardoor je hier geen last van hebt. Het trainingsshirt is bovendien uitgerust  met een ronde hals. Op de rechterborst prijkt het logo van Castore en het clublogo van Feyenoord (inclusief de kampioensster) staat op de linkerborst. Dit betreft een monochroom logo. Het logo is namelijk in stijl van de kleuren van het trainingsshirt en heeft niet de gebruikelijke kleuren: groen/wit. Op het midden van de Feyenoord trainingskleding staat vanaf dit seizoen het logo van het Qatarese transportbedrijf QTERMINALS. Het Feyenoord trainingstenue wordt compleet gemaakt door een groen trainingsbroekje met aan de achterkant een witte band. De trainingsshorts zijn ook uitgerust met de logo’s van de club en Castore.

Zowel het trainingsshirt als het trainingsshort bevatten meshpanelen aan de zijkanten, voor de optimale afvoer van vocht en voor ventilatie.

Het Feyenoord trainingstenue 2024-2025 kun je direct bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL, 5XL) is het trainingsshirt € 45,- en voor kinderen (maten 128, 134, 140, 152, 158, 164) € 40,-. De trainingsshorts bestel je ook vanaf € 40,-. Check oo andere nieuwe trainingskleding van de club in deze winkels!

Dit is het groene Feyenoord trainingsshirt 2024-2025
Dit is het groene Feyenoord trainingsshirt 2024-2025