Boca Juniors uitshirt 2023-2024

Een maand na de bekendmaking van het Boca Juniors thuisshirt 2023-2024 hebben de club en kledingsponsor adidas het Boca Juniors uitshirt 2023-2024 officieel gepresenteerd. In dit voetbalshirt speelt het team van trainer Jorge Almirón de uitwedstrijden in de Argentijnse competitie, de beker en in de Copa Libertadores. Waar het thuisshirt vooral futuristische accenten heeft, is het uitshirt geïnspireerd door een voetbalshirt uit het verleden.

Gëinspireerd door het uitshirt van 1958

Het Boca Juniors uitshirt 2023-2024 heeft namelijk veel weg van het uitshirt van 1958. Destijds werd het voetbalshirt nog door de club zelf geproduceerd. Evenals 65 jaar geleden is het Boca Juniors uitshirt overwegend geel en wordt het tenue gekenmerkt door de twee brede horizontale donkerblauwe banen ter hoogte van de borst. Tussen deze banen is het logo van hoofdsponsor Betsson verwerkt. In tegenstelling tot het voetbalshirt van 1958 bevat het uitshirt dit jaar geen open hals met een kraag, maar een ronde hals. Wel heeft de hals dezelfde kleur als destijds: donkerblauw. De hals is ook uitgerust met een patroon van sterren, verwijzend naar de sterren uit het clublogo en dus ook naar de prijzenkast van de club uit Buenos Aires. De drie adidas strepen op de schouders en de band op de zijkanten van het voetbalshirt zijn ook donkerblauw. Deze band loopt door naar de onderkant van de achterkant, welke iets langer is. Het adidas logo prijkt op de rechterborst en de linkerborst is uitgerust met het clublogo. In de nek op de achterzijde van het tenue staat de bijnaam van de Argentijnse voetbalclub: XENEIZE. De achterzijde van het tenue bevat bovendien het logo van DIRECTV. Het voetbalbroekje van het uittenue is ook geel met aan de zijkanten donkerblauwe adidas strepen. Op het voetbalbroekje staan ook de logo’s van de club en adidas. De sokken zijn blauw met drie gele adidas strepen op de bovenkant. Op het midden van de voetbalsokken staan het adidas logo en de initialen van de club: CABJ.

Extra informatie

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: adidas AeroReady, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Pasvorm: Normaal

Boca Juniors uitshirt bestellen

Het adidas Boca Juniors uitshirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL) is het voetbalshirt € 99,95. In deze winkels kun je deze tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je ook andere merchandising van de Argentijnse voetbalclub.

subsidesports.nl
vanaf € 99.95
Bestellen >
INCLUSIEF OFFICIËLE BEDRUKKING
Unisportstore.NL
vanaf € 99.95
Bestellen >

Boca Juniors uitshirt 2023-2024
Boca Juniors uitshirt 2023-2024
Boca Juniors uitshirt 2023-2024
Boca Juniors uitshirt 2023-2024
Boca Juniors uitshirt 2023-2024