Dit is het Boca Juniors thuisshirt 2023-2024

Boca Juniors en adidas hebben dit weekend het nieuwe Boca Juniors thuisshirt 2023-2024 officieel gepresenteerd! Het nieuwe tenue wordt door de club uit Buenos Aires gedragen tijdens de Argentijnse Primera Division, beker en Copa Libertadores wedstrijden gedurende het seizoen 2023-2024. Adidas is sinds begin 2020 de kledingsponsor en Betsson is vanaf dit jaar de hoofdsponsor van de Argentijnse cultclub. Waar het thuisshirt van vorig seizoen nog geïnspireerd was door het voetbalshirt van de jaren '80, heeft het voetbalshirt dit jaar een moderne look, geheel in lijn met het ontwerp van het 3e voetbalshirt

Een patroon van blokken! 

Het Boca Juniors thuisshirt 2023-2024 is weer overwegend blauw en bevat ook dit jaar een horizontale gele band onder de borst. De moderne look van het Boca Juniors thuisshirt komt vooral tot uiting in de all-over print van blokken op het blauwe gedeelte van het voetbalshirt. De blokken op het tenue hebben verschillende tinten blauw en dit patroon is ook uitgerust met een design van dunne, horizontale lijnen. De overlappende hals en de band aan de onderkant van de mouwen hebben een iets lichtere tint blauw. De adidas branding op het thuisshirt is geel. De schouders zijn namelijk uitgerust met gele adidas trademark strepen en ook het adidas logo op de rechterborst is geel. Dit betreft het nieuwe adidas logo. Dit zogenaamde 3BAR logo bevat alleen nog maar drie diagonale blokken en wordt door het Duitse sportmerk vanaf dit seizoen op alle tenues gebruikt. Ook de band op de zijkanten van het voetbalshirt is geel. De linkerborst bevat het clublogo en in de gele balk, op het midden van het Boca Juniors thuisshirt prijkt het logo van de nieuwe shirtsponsor Betsson. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt is de bijnaam van de club verwerkt: ''Xeneize''. Het Boca Juniors thuistenue 2023-2024 wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten gele adidas strepen en aan de achterkant van de onderkant een gele band. De voetbalbroekjes bevatten ook de logo's van de club en Boca Juniors. De sokken zijn blauw en hebben hetzelfde patroon als het thuisshirt. De bovenkant van de voetbalsokken zijn uitgerust met gele adidas strepen en op het midden van de sokken staan de initialen van de club: CABJ.

Extra informatie

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: adidas AeroReady, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Pasvorm: Normaal

Boca Juniors voetbalshirt bestellen

Het adidas Boca Juniors thuisshirt 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL) is het voetbalshirt € 99,95. In deze winkels kun je deze tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je ook andere merchandising van de Argentijnse voetbalclub.

subsidesports.nl
vanaf € 99.95
Bestellen >
INCLUSIEF OFFICIËLE BEDRUKKING
Unisportstore.NL
vanaf € 99.95
Bestellen >

Dit is het Boca Juniors thuisshirt 2023-2024
Dit is het Boca Juniors thuisshirt 2023-2024
Dit is het Boca Juniors thuisshirt 2023-2024
Dit is het Boca Juniors thuisshirt 2023-2024