3 juli 2022

Boca Juniors thuisshirt 2022-2023

Boca Juniors en adidas hebben vandaag het nieuwe Boca Juniors thuisshirt 2022-2023 gepresenteerd. In dit voetbalshirt speelt de Argentijnse voetbalclub de Argentijnse Primera Division, beker en Copa Libertadores thuiswedstrijden in La Bombonera gedurende 2022-2023. Ook dit seizoen is adidas weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Boca Juniors voetbalshirts. Het Duitse sportmerk is sinds begin 2020 de kledingsponsor van ''Xeneizes.''

Boca Juniors thuis shirt en tenue 2022-2023

Het nieuwe Boca Juniors thuisshirt 2022-2023 is geïnspireerd door een aantal iconische voetbalshirts van de Argentijnse club uit de jaren '80 en '90 en is bovendien een ode aan de passie van de fans en een onvergetelijk kampioensteam! Qua design heeft het voetbalshirt de gebruikelijke look. Het voetbalshirt is blauw en wordt gekenmerkt door de brede gele baan over het midden van het voetbalshirt. De gele accenten komen ook terug in de V-hals en de gevouwen kraag, welke het voetbalshirt een retro look geven. De adidas strepen op de schouders zijn geel en hetzelfde geldt voor de band aan de onderzijde van de mouwen. De rechterborst bevat het adidas performance logo in het geel en de linkerborst is uitgerust met de badge van Boca Juniors. Vorig seizoen droeg Boca Juniors een oud logo op het voetbalshirt. Dit was het logo van begin jaren '80 en bestond uit vier sterren met daarin de initialen van de club: CABJ. In de nek op de achterzijde van het Boca Juniors thuistenue is de bijnaam van de club verwerkt: Xeneize. De Boca Juniors tenues bevatten nog geen sponsorlogo. Het contract met sponsor Qatar Airways is niet verlengd. We verwachten dat er binnenkort een nieuwe hoofdsponsor wordt gepresenteerd. Het Boca Juniors thuistenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten gele adidas strepen. De onderkant van de pijpen bevatten ook een gele band. De kousen zijn blauw met aan de bovenkant een gele band met blauwe adidas strepen.

Het Boca Juniors tenue 2022-2023 is, zoals alle adidas tenues, uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe adidas Boca Juniors thuisshirt 2022-2023, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Villa, Benedetto, Romero, Salvio, Zeballos, Rojo, Zambrano, Pavon en nog meer spelers.

Boca Juniors voetbalshirt bestellen

Het adidas Boca Juniors thuisshirt 2022-2023 kun je vanaf deze maand bestellen in de onderstaande winkels. De voetbalshirts zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL en hebben een prijs van € 89,95. Check ook andere Boca Juniors voetbalshirts in de onderstaande winkels! Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel je Boca Juniors thuisshirt binnenkort in deze winkel (inclusief goedkope t-shirts)

of deze SHOP 

Boca Juniors thuisshirt 2022-2023

Boca Juniors thuisshirt 2022-2023

Boca Juniors thuisshirt 2022-2023