28 december 2020

Boca Juniors 4de voetbalshirt 2020-2021

Boca Juniors en adidas hebben afgelopen week een nieuw voetbalshirt aan het assortiment toegevoegd. Dit betreft het zogenaamde 4e voetbalshirt en wordt door Boca gedragen tijdens een aantal uitwedstrijden in de Argentijnse Superliga, de beker en Copa Libertadores in 2021. Het tenue is een eerbetoon aan het winnen van de wereldbeker twintig jaar geleden. Op 28 november 2000 versloeg Boca Juniors Real Madrid met 2-1 door twee doelpunten van Martin Palermo in het National Stadium in Tokyo.

Het Boca Juniors 4de voetbalshirt 2020-201 is overwegend blauw en bevat zowel gele als blauwe accenten. De drie adidas strepen op de rechterschouder zijn geel en op de andere mouw zijn deze strepen blauw. Ook de taping aan de binnenzijde van de hals heeft deze kleurencombinatie. De band aan de onderzijde van de rechtermouw is geel en aan de onderzijde van de andere mouw is deze band blauw. De badge van de club uit Buenos Aires prijkt op het midden van de borst en het adidas performance logo staat in het geel op de rechterborst. Het Duitse sportmerk is sinds begin 2020 de kledingsponsor van Boca en beide partijen tekenden destijds een contract voor tien seizoenen. Op het midden van het tenue prijkt in het wit het logo van shirtsponsor Qatar Airways. Daarnaast is het tenue nog voorzien van verschillende details. De rechterborst bevat een verwijzing naar de plaats en datum van de finale van de Intercontinentaal Cup van 2000. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt de minuten waarin Martin Palermo de wedstrijd besliste (minuut 3 en 6). Het Boca Juniors vierde tenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met ook weer blauwe en gele adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen van het alternatieve uittenue van Boca Juniors. Zoals alle nieuwste adidas tenues zijn ook deze voetbalshirts door adidas uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Boca Juniors tenue, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Tévez, Sebastián Villa, Cardona, Salvio, Zambrano en nog meer spelers of check het Boca Juniors thuisshirt en uitshirt.

Ben je op zoek naar een voetbalshirt van Boca Juniors? Bestel het dan in de Boca Juniors fanshop of deze winkel! 

Boca Juniors 4e voetbalshirt 2021

Boca Juniors 4e tenue 2020-2021