10 januari 2020

Boca Juniors adidas uitshirt 2020

Het nieuwe Boca Juniors uitshirt van adidas is vandaag samen met het nieuwe thuisshirt officieel gelanceerd door adidas en de Argentijnse club.  Adidas is vanaf 1 januari 2020 de kledingsponsor van Boca en heeft dus Nike vervangen als teamwear sponsor. Vanaf nu draagt Boca Juniors dus ook voetbalshirts van adidas. In de nieuwe tenues speelt Boca Juniors de Argentijnse Primera Division en Copa Libertadores uitwedstrijden gedurende 2020!

Wil je direct in dit nieuwe Boca Juniors tenue shinen? Bestel het exclusief in deze SHOP of deze winkel (inclusief goedkope t-shirts)

Boca Juniors uitshirt 2020-2021

Boca Juniors uit shirt en tenue 2020-21

Het nieuwe Boca Juniors uitshirt voor 2020 is overwegend wit en heeft een heritage design. Het tenue heeft namelijk kenmerken van het Duitsland voetbalshirt van 1990. Dit design werd bovendien gebruikt voor het Boca Juniors uitshirt van 1989. Tegenwoordig is dit design kenmerkend voor het adidas Campeon 19 template, een standaard teamwear template van adidas. Het nieuwe Boca Juniors uitshirt is ook door dit template geïnspireerd en wordt gekenmerkt door een groot vlak net onder de borst. Dit vlak wordt gekenmerkt door de gele en blauwe zigzag banen. Ter hoogte van het midden van het tenue zijn deze banen geel en boven en onder het gele gedeelte bevindt zich een blauwe band. Dit is bovendien een moderne interpretatie van het design van het thuisshirt van de club uit Buenos Aires. Het thuistenue is overwegend blauw met een gele band over de borst. Deze kleuren zijn geïnspireerd door de kleuren van de Zweedse vlag. Het nieuwe Boca Juniors voetbalshirt van adidas bevat een ronde hals in het blauw en ook de drie strepen van adidas op de schouders zijn blauw. Hetzelfde geldt voor de bies aan de onderkant van de mouwen. Het logo van adi prijkt op de rechterborst en de andere borst is voorzien van het logo van de club. Hoofdsponsor Qatar Airways versiert het midden van het tenue en op de mouwen staat een ander logo, namelijk die van Axion Energy.  De achterkant van het nieuwe uittenue van Boca bevat daarnaast nog een detail. Hier staat in het geel de leus van de club: ''La MITAD + 1.''

Het nieuwe Boca Juniors uitshirt voor 2020-2021 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten blauwe adidas strepen. Dit zijn ook de kleuren van de kousen. Zoals alle nieuwe tenues van adi zijn ook de Boca Juniors voetbalshirt uitgerust met de nieuwe adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor een verbeterde ventilatie, verkoeling en vochtafvoer. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Boca Juniors uitshirt voor 2020-2021, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Tévez, Ábila, Reynoso, Zárate, Salvio, Carlos Hurtado, Mac Allister en andere sterspelers. Check ook het Boca Juniors thuisshirt van adidas.

Boca Juniors uitshirt 2020-21 bestellen

Het nieuwe Boca Juniors uitshirt voor 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is € 89,95 en deze is alleen beschikbaar voor volwassenen. Je kunt het shirt bovendien laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel de nieuwe Boca Juniors voetbalshirts direct in deze SHOP 

of deze winkel (inclusief goedkope t-shirts)

Boca Juniors uitshirt adidas 2020

Boca Juniors uitshirt 2020