10 januari 2020

Boca Juniors thuisshirt 2020 adidas

Het nieuwe Boca Juniors voetbalshirt van adidas is vandaag officieel bekend gemaakt door de nieuwe kledingsponsor en de Argentijnse club. Vanaf dit jaar is adidas de nieuwe kledingsponsor van de club uit Buenos Aires. Het Duitse sportmerk heeft het stokje over van Nike, dat sinds 1996 de tenues van de ''Xeneizes'' verzorgde. Het Duitse sportmerk is geen onbekende voor de Argentijnse club. Eerder produceerde adidas al de tenues en trainingskleding van Boca in de periode 1979-1993. In dit nieuwe tenue speelt Boca de Argentijnse Primera Division en Copa Libertadores thuiswedstrijden in La Bombonera gedurende 2020. 

Wil je direct in dit nieuwe Boca Juniors tenue shinen? Bestel het exclusief deze winkel (inclusief goedkope t-shirts) of in deze SHOP 

Boca Juniors thuis shirt en tenue 2020

Het nieuwe Boca Juniors voetbalshirt voor 2020 heeft zoals vrijwel altijd het traditionele design. Het tenue is overwegend blauw en bevat de iconische gele band over het midden van het voetbalshirt. Dit design heeft het tenue van Boca al sinds 1907. Rond deze periode kon men het bij de club niet eens worden over de clubkleuren van Club Atlético Boca Juniors en werd besloten de clubkleuren aan te nemen van de vlag van de boot die het eerst aanmeerde in de haven van de stad. Dat was een Zweeds schip en om die reden draagt de club al meer dan 110 jaar een blauw voetbalshirt met gele band. Adidas heeft het tenue dit jaar ook uitgerust met een toelopende EQT V-hals, welke geïnspireerd is door de hals van de voetbalshirts van de jaren '90. Ook de Boca Juniors tenues van adidas van het seizoen 1991-1992 hadden een V-hals. De drie strepen van adidas staan in het geel op de mouwen en ook het adidas performance logo op de rechterborst is geel. De andere borst bevat het logo van Boca Juniors en hoofdsponsor Qatar Airways staat in de gele band op het midden van het tenue. De achterkant van het nieuwe Boca Juniors adidas voetbalshirt bevat nog een speciaal detail. Hier staat de leus van de club: ''La Mitad + 1.'' 

Het nieuwe Boca Juniors thuistenue van adidas wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten gele adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen. Uiteraard zijn de nieuwe Boca Juniors tenues weer uitgerust met de AeroReady technologie van adidas. Deze nieuwe technologie zorgt voor een verbeterde verkoeling, ventilatie en vochtafvoer Check hieronder nog meer afbeeldingen van het mogelijke nieuwe tenue, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Tévez, De Rossi, Abila, Carlos Hurtado en nog meer sterspelers. Dit tenue wordt door Boca voor het eerst gedragen in de wedstrijd tegen Universitario op 16 januari 2020. Check ook het design van het nieuwe Boca Juniors uitshirt van adidas. 

Boca Juniors voetbalshirt kopen

Het nieuwe Boca Juniors voetbalshirt voor 2020 kun je pas vanaf nu kopen in de onderstaande winkel. De prijs van het voetbalshirt is € 89,95 voor volwassenen. Het shirt is beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL & kun je ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt. Directe levering!

Bestel het nieuwe Boca Juniors voetbalshirt direct in deze winkel (inclusief goedkope t-shirts)

of deze SHOP 

Boca Juniors voetbalshirt adidas 2020

Boca Juniors adidas voetbalshirts 2020-2021