29 september 2020

Boca Juniors 3e voetbalshirt 2020-2021

Boca Juniors en adidas hebben vandaag ook een nieuw 3e shirt gelanceed. Dit 3e shirt dient als alternatief voor het Boca Juniors uitshirt 2020-2021. In beide tenues speelt de club uit Buenos Aires de Argentijnse Primera Division en Copa Libertadores uitwedstrijden in het seizoen 2020-2021. Adidas is sinds begin 2020 de kledingsponsor van Boca en is dus ook verantwoordelijk voor het design van het Boca Juniors 3e shirt 2020-2021.

Geel Boca Juniors uitshirt 2020-2021

Het alternatieve uittenue van Boca is een eerbetoon aan het 80 jarig bestaan van La Bombonera, de thuishaven van de ''Xeneizes.'' Het Estadio Alberto J. Armando werd op 25 mei 1940 door de club ingewijd en dat is dit jaar precies 80 jaar geleden. Het derde tenue van Boca heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Het voetbalshirt is volledig geel en wordt gekenmerkt door de blauwe adidas EQT collar. De adidas EQT collar kennen we met name van de adidas voetbalshirts van de jaren '90 en is een combinatie tussen een V-hals en opstaande kraag. Dezelfde donkerblauwe tint komt ook weer terug in de brede band aan de onderkant van de mouwen. Een ander detail van het nieuwe Boca Juniors 3e tenue is de print in de band aan de zijkanten van het nieuwe voetbalshirt. Deze print symboliseert de tribunes in het stadion van de club. Het logo van adidas prijkt in het blauw op de rechterborst. Het Duitse sportmerk nam begin dit jaar het stokje over van Nike, dat de 24 jaar hiervoor de tenues van de Argentijnen verzorgde. De linkerborst bevat de officiële clubbadge van Boca en op het midden van het tenue prijkt sponsor Qatar Airways. De vliegmaatschappij is sinds 2018 de hoofdsponsor van Boca Juniors. Verder zijn ook de contouren van het stadion van de club op de borst van het tenue gedrukt met de tekst: ''CABJ – La Bombonera 80 Aniversario.'' In de nek op de achterzijde van het tenue staat de leus van de club: La Mitad +1. De adidas strepen op de schouders zijn ook blauw.

Het Boca Juniors derde tenue wordt compleet gemaakt door een geel voetbalbroekje met aan de zijkanten blauwe adidas strepen. De kousen zijn ook geel met aan de bovenkant blauwe adidas strepen. Zoals alle voetbalshirts van adidas zijn ook de nieuwe tenues van Boca Juniors uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het tenue, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Tevez, Villa, Cardona, Zárate, Zambrano, Salvio en nog meer spelers.

Boca Juniors 3e shirt 2020-21 bestellen

Het gele Boca Juniors voetbalshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is € 89,95 en deze is alleen beschikbaar voor volwassenen ?(maten S, M, L, XL en XXL). Je kunt het shirt bovendien laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel de nieuwe Boca Juniors voetbalshirts direct in deze SHOP 

of deze winkel (inclusief goedkope t-shirts)

of deze SHOP!

Geel Boca Juniors uitshirt 2020-2021

Boca Juniors 3e shirt 2020-2021