29 november 2017

Boca Juniors 3e shirt 2018

Boca Juniors en Nike hebben deze week ook een geheel nieuw 3e shirt voor 2017-2018 bekend gemaakt. In dit nieuwe shirt speelt Boca de uitwedstrijden in de Argentijnse competitie en beker gedurende het resterende deel van 2017 en ook in 2018. Het nieuwe voetbalshirt van de Argentijnse topclub is geïnspireerd door een bekende straat in Buenos Aires, namelijk Caminito Street. Deze culturele straat is gelegen in dezelfde wijk als waarin het stadion van de club gevestigd is, namelijk de wijk Boca. Boca Juniors speelt haar thuiswedstrijden in La Bombonera of officieel het Estadio Alberto J. Armando. Check hieronder alle details van het nieuwe alternatieve uitshirt van Boca Juniors.

Boca Juniors 3e voetbalshirt en tenue - Geïnspireerd door ''Calle Caminito''

Het nieuwe Boca Juniors 3e shirt voor 2017-2018 is overwegend navy blauw en wordt aan de onderkant gekenmerkt door de verticale blauwe strepen en aan de bovenkant door de horizontale blauwe strepen. De verticale strepen zijn geïnspireerd door de ''Calle Caminito'', het culturele centrum van Buenos Aires. De horizontale strepen vinden haar inspiratie in het thuisshirt van de club, welke traditioneel gekenmerkt wordt door de horizontale, gele band over de borst. Het nieuwe 3e shirt van Boca Juniors heeft verder het traditionele design. Dit betekent dat het voetbalshirt een crew neck bevat met aan de achterkant een band. Deze is op het nieuwe voetbalshirt van Boca licht blauw. De licht blauwe details komen bovendien terug in de band aan de zijkanten van het shirt. Deze band zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. De mouwen zijn geheel navy blauw en dit geldt ook voor een band over de borst. In deze baan is het logo van hoofdsponsor BBVA verwerkt. Deze Zuid Amerikaanse bank is sinds 2012 aan de club verbonden. De band loopt ook door over de achterkant van het shirt. Subsponsor Huawei versiert de linker mouw. Huawei en Boca Juniors hebben sinds 2016 een partnership. Het logo van kledingsponsor Nike prijkt in het licht blauw op de rechter borst. Het Amerikaanse sportmerk en de Argentijnse club hebben sinds 1996 een samenwerking. De linker borst wordt versierd door het iconische logo van de club. De binnenkant van de kraag bevat de initialen van de club: CABJ.

Het nieuwe derde tenue van Boca Juniors wordt compleet gemaakt door een donker blauw voetbalbroekje. Dit broekje bevat aan de zijkanten een licht blauwe strip. Op de broekjes staan ook weer de logo's van de club en Nike. De kousen zijn ook donker blauw met licht blauwe accenten. Zoals alle tenues van Nike zijn ook deze tenues uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Het nieuwe tenue van Boca wordt per direct gedragen door spelers als Gago, Pavon, Benedetto, Cardona en andere sterren. Check hieronder nog meer foto's of check het thuisshirt en uitshirt van ''Boquita.''

Boca Juniors voetbalshirt kopen

Het Boca Juniors 3e shirt voor 2018 kan je vanaf nu voor volwassenen kopen. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. Het shirt heeft voor volwassenen een prijs van € 84,95. In de onderstaande online winkels kan je het Boca shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Of check het overzicht met beschikbare of goedkope Boca Juniors producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe Boca Juniors shirt in DEZE SHOP! (inclusief vette t-shirts en sweaters) 

of DEZE WINKEL!