23 juli 2017

Boca Juniors thuisshirt 2017-2018

De nieuwe voetbalshirts van de Argentijnse club Boca Juniors zijn dit weekend officieel gepresenteerd door de club en kledingsponsor Nike onder het motto ''ESTO ES BOCA.'' In deze shirts speelt Boca de wedstrijden in de Argentijnse Primera Division gedurende 2017-2018. Nike is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de nieuwe tenues. Deze functie vervult het Amerikaanse sportmerk al sinds 1996. Beide partijen hebben een langdurig contract. Check hieronder alle details van het nieuwe thuisshirt van ''Xeneizes''

Boca Juniors thuis shirt en tenue 2017-2018

Het thuisshirt van Boca heeft dit jaar weer het gebruikelijke design. Het shirt is namelijk overwegend blauw en wordt gekenmerkt door de gele band over de borst. In deze gele band is het logo van hoofdsponsor BBVA verwerkt. De Zuid Amerikaanse bank vervult de functie als shirtsponsor sinds 2012. De gele accenten komen ook terug in de strip aan de zij- en achterkant van de crew neck. Met deze kleuren is het shirt geheel in stijl van de clubkleuren van de in 1905 opgerichte club. Het iconische verhaal over deze clubkleuren vertellen we nog een keer. Na de oprichting van de club in 1905 konden de bestuurders van de club het niet eens worden over de clubkleuren. Destijds besloot men de kleuren te kiezen van het eerste schip dat aanmeerde in de haven van de Argentijnse stad. Dit was een Zweeds schip, waardoor de kleuren vanaf 1907 blauw/geel zijn. Tot 1912 waren de voetbalshirts van Boca Juniors blauw met een diagonale gele band en vanaf 1913 speelt Boca in de blauwe voetbalshirts met gele horizontale baan op het midden van het shirt.

De binnenkant van de kraag van het nieuwe shirt bevat de initialen van de club: CABJ (Club Atletico Boca Juniors). Op de borst prijken de logo's van de club en Nike. De zijkanten van het shirt bevatten een extra blauwe strip. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. De nieuwe thuistenues van Boca worden compleet gemaakt door een blauw broekje met aan de zijkanten een gele strip. De kousen zijn blauw met aan de achterkant flitsende gele strepen. Op de broekjes en kousen staan uitingen van Nike. Zoals alle tenues van Nike zijn de nieuwe Boca Juniors thuisshirts uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

De nieuwe tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Gago, Benedetto, Pavon, Fabra, Bou en andere sterspelers.

Boca Juniors voetbalshirt kopen

Het nieuwe Boca Juniors shirt voor 2017-2018 kan je vanaf nu voor volwassenen kopen. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. Het shirt heeft voor volwassenen een prijs van € 84,95. In de onderstaande online winkels kan je het Boca shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Of check het overzicht met beschikbare Boca Juniors producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe Boca Juniors shirt in DEZE SHOP! (inclusief vette t-shirts en sweaters) 

of DEZE WINKEL!