12 augustus 2017

Boca Juniors uitshirt 2017-2018

Boca Juniors en Nike hebben afgelopen week ook het nieuwe uitshirt van de Argentijnse club gepresenteerd. In dit nieuwe shirt speelt Boca Juniors de uitwedstrijden gedurende het seizoen 2017-2018. Nike is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de nieuwste Boca Juniors tenues. Deze functie vervult het Amerikaanse sportmerk sinds 1996 en beide partijen hebben een langdurige overeenkomst. Check hieronder de details van het nieuwe shirt!

Geel Boca Juniors uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe uitshirt van de club uit Buenos Aires is geheel in stijl van de clubkleuren van de club die haar thuiswedstrijden speelt in La Bombonera. Het shirt is namelijk overwegend geel en is verder uitgerust met blauwe accenten. Deze blauwe accenten komen terug in een band rondom de v-hals en in een strip aan de zijkanten van het shirt. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. Ook de swoosh van Nike op de rechter borst is blauw en dit geldt ook voor het logo van de Zuid Amerikaanse bank BBVA, welke als hoofdsponsor op het midden van het tricot staat. De mouwen bevatten het logo van subsponsor HUAWEI en op de achterkant komt het logo van de hoofdsponsor weer terug. De linker borst is uitgerust met het logo van de club, waar ooit Maradona furore maakte en waar ook Tevez gespeeld heeft. Verder bevat het shirt nog een speciaal detail. Aan de binnenkant van de kraag zijn namelijk de initialen van de club verwerkt: CABJ. Het nieuwe Boca Juniors uittenue wordt compleet gemaakt door een geel broekje met aan de zijkanten een navy blauwe strip. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie.

Zoals alle Nike tenues zijn ook de tenues van Boca Juniors uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Benedetto, Gago, Pavon, Bou, Fabra, Barrios, Peruzzi en andere sterspelers. Check bovendien het nieuwe thuisshirt.

Boca Juniors shirt kopen

Het nieuwe Boca Juniors shirt voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shop voor volwassenen. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. Het shirt heeft een prijs van € 84,95. Wil je andere of goedkopere producten van de club kopen? Die zijn ook beschikbaar in de onderstaande winkel. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe Boca Juniors shirt in DEZE SHOP! (inclusief vette t-shirts en sweaters)