17 februari 2016

Blauw Italië zip trainingspak 2016-2017

Italië en de Italiaanse voetbalbond FIGC hebben een nieuwe zip trainingspak gelanceerd voor La Squadra Azzurra. Dit nieuwe trainingspak wordt door het nationale elftal gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Euro 2016 wedstrijden en ter voorbereiding op de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018. Tijdens het EK is het land ingedeeld in een poule E met België, Zweden en Ierland. Het nieuwe trainingspak van Italië bestaat uit een losse zip top of trainingssweater en een losse trainingsbroek. We bespreken in dit blog eerst hoe het nieuwe pak van Italië eruit ziet. Vervolgens bespreken we waar je het trainingspak exclusief voor kinderen en volwassenen kunt kopen!

Italië Euro 2016 training sweat en trainingsbroek

De sweater of zip top van het Italië trainingspak 2016-2017 is overwegend navy blauw en bevat horizontale banen, waarin diagonale dunne lijntjes zijn verwerkt. Hiermee is de top gebaseerd op de Veloce trainingslijn van kledingsponsor Puma. Verder bevat de zip top een hoge hals met een rits tot de borst. De rits is geheel in stijl van de kleuren van het Italië thuisshirt en heeft een azuur blauwe kleur. Deze azuur blauwe kleur komt ook terug in de strip over de mouwen en schouders. Het logo van kledingsponsor Puma staat op de rechter borst en de mouwen. Het Duitse sportmerk is al sinds 2003 kledingsponsor van de club. Een ander opvallend detail aan de trainingssweater van Italië is de baan over de borst. Deze baan is geheel in stijl van de kleuren van de Italiaanse vlag: groen/wit/rood. Daaronder staat de naam van het land: ITALIA. De linker borst bevat het logo van de Italiaanse voetbalbond FIGC (Federazione Italiana Giuoco Calcio). In dit embleem zijn vier sterren verwerkt, welke verwijzen naar de gewonnen WK's van 1934, 1938, 1982 en 2006. Het nieuwe trainingspak van Italië wordt gecompleteerd door een navy blauwe TECH trainingsbroek van Puma. Deze heeft een vrij simpel design en bevat twee zakken aan de zijkanten. Bovendien zijn de logo's van de voetbalbond en kledingsponsor Puma vertegenwoordigd op de broek. Deze trainingsbroek valt strak om de kuiten en enkels. Daarnaast is de broek uitgerust met twee zakken. Check hieronder de foto's van het nieuwe zip trainingspak van Italië, welke gedragen gaat worden door sterren als Pirlo, Pelle, Chiellini en Verratti. Een aantal maanden geleden lanceerden de voetbalbond en Puma al een wit Italië trainingspak. Alle trainingskleding van het land is uitgerust met het Puma Dry Cell systeem. Dit systeem zorgt voor ventilatie, verkoeling en afvoer van vocht. Tot zover het design en de technische informatie!

Italië trainingspak 2016-2017 kopen

Het nieuwste Italië zip trainingspak kan je direct kopen voor volwassenen en kinderen in de onderstaande shops. Dit pak bestaat uit losse onderdelen. De zip top heeft een prijs van € 55,- voor volwassenen en € 50,- voor kinderen. De trainingbroek heeft een prijs van € 50,- voor volwassenen en € 40,- voor kinderen. De totale prijs voor het pak is dus € 105 of € 90,-. Wil je andere Italië producten goedkopen zoals de voetbalshirts, trainingsshirts, t-shirts, retro shirts of andere merchandising? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwste Italië pak hier!

of in de officiële Italië shop van Subside Sports
Italie -zip -sweater -2016-2017

Italie -trainingsbroek -2016-2017 (1)