Blackburn Rovers gaat op zoek naar een nieuwe shirtsponsor. Brian Davidson, directeur van Blackburn Rovers heeft gisteren bevestigd dat de huidige sponsor Crown Paints volgend jaar van de Blackburn Rovers shirts zal verdwijnen: ''Voor ons is het partnership met Crown Paints een fantastische ervaring geweest. Daarvoor wil ik Crown Paints bedanken. Echter omdat ook wij willen groeien, hebben we besloten om op zoek te gaan naar een nieuwe sponsor.'' De fans van Blackburn zijn er niet rouwig om dat Crown Paints van de shirts zal verdwijnen. Deze vonden vooral het zwarte vlak midden op het shirt, waarin de naam van de sponsor Crown Paints staat, erg lelijk.

In hoeverre dit gaat veranderen volgend seizoen, hangt mede af van de nieuwe shirtsponsor. Tot 2016 zal Umbro in ieder geval de teamkleding en voetbalshirts van Blackburn Rovers verzorgen.

 

 

 

Er gaan geruchten dat Blackburn Rovers op zoek gaat naar een shirtsponsor die een link heeft met de Indiase markt. Immers de club is in eigendom van de Indiase Venky's group. Suggesties zijn Kingfisher, Tata of Cobra. Wordt in ieder geval vervolgd!

 

Wil je nog genieten van het huidige shirt, klik dan hier. Koop hier het Blackburn Rovers voetbalshirt.