18 augustus 2017

Betis Sevilla voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe voetbalshirts van de Spaanse club Betis Sevilla zijn inmiddels ook officieel bekend gemaakt. In deze nieuwe shirts speelt Betis de La Liga en Copa del Rey wedstrijden gedurende het seizoen 2017-2018. Betis eindigde afgelopen seizoen op een vijftiende plaats, waardoor de club ook dit seizoen weer op het hoogste niveau van Spanje speelt. Adidas is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de voetbalshirts van Betis Sevilla. Het Duitse sportmerk is sinds 2015 kledingsponsor van de Spaanse club en beide partijen hebben een langdurige samenwerking. Check hieronder de details van de nieuwe shirts van Betis.

Betis Sevilla thuisshirt 2017-2018

Het thuisshirt van Betis Sevilla wordt zoals altijd gekenmerkt door de groene en witte verticale strepen over het shirt. De mouwen van het tricot zijn geheel wit en dit geldt ook voor de v-hals. De schouders zijn uitgerust met een wit vlak. Hierin bevinden zich drie groene strepen van adidas. Op de borst prijken de logo's van de club en adi en op de rechter mouw prijkt de officiƫle La Liga badge. Verder is de achterkant van het voetbalshirt overwegend wit met aan de onderkant groene en witte banen. De bovenkant van de achterkant is uitgerust met de vlag van de stad Sevilla en daaronder bevindt zich de naam van de club. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en groene kousen met witte accenten.

Betis Sevilla uitshirt 2017-2018

Het uitshirt van Betis is dit seizoen geheel groen en wordt gekenmerkt door de horizontale banen in twee tinten groen. Dit shirt bevat een ronde hals met daaronder een v-design. De drie strepen van adidas staan in het wit op de zijkanten van het shirt en verder staan de logo's van de club, adidas en de Spaanse competitie op dezelfde plek als op het thuisshirt. De achterkant van het away shirt bevat dezelfde accenten als het thuisshirt heeft. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een groen broekje met witte accenten. De kousen van het uittenue zijn zwart met aan de bovenkant een witte band met daarboven drie witte adi stripes.

Dit zijn de tenues die vanaf nu gedragen worden door sterren als Sanchez, Sanabria, Guardado, Mandi, Durmis, Zozoelja, Nahuel en andere sterren. Zoals alle adidas teneus zijn de nieuwe shirts van Betis uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil je een voetbalshirt van een Spaanse club kopen? Check het exclusief in DEZE ONLINE WINKEL!