Real Betis 3e voetbalshirt 2021-2022

Real Betis Sevilla en kledingsponsor Kappa hebben vandaag het nieuwe 3e shirt gepresenteerd. Dit tenue wordt door Real Betis vooral gedragen tijdens de uitwedstrijden in de Europa League. In de poulefase van het toernooi speelt Betis tegen Ferencvaros, Bayer Leverkusen en Celtic. Het 3e shirt wordt door het team van trainer Manuel Pellegrini bovendien gedragen tijdens een aantal uitwedstrijden in La Liga en de Copa del Rey. Het derde voetbalshirt is namelijk het alternatief voor het Real Betis uitshirt 2021-2022.

Goud/groen Real Betis uitshirt 2021-2022

Het Real Betis 3e shirt 2021-2022 is volledig goud met groene accenten, geïnspireerd door één van de clubkleuren van de Spaanse club uit Sevilla. De voorkant van het tenue bevat een design van dunne, horizontale lijnen en de mouwen bevatten een all-over print van groene en gouden driehoeken. Naar het midden van de mouwen vervagen deze driehoeken en zijn de mouwen overwegend groen. Het tenue bevat een ronde hals met een groene band en ook alle logo's op het nieuwste Real Betis voetbalshirt zijn groen. De rechterborst bevat het Kappa logo in het groen en dit logo prijkt ook in het goud op beide mouwen. De linkerborst bevat het logo van Real Betis. Dit betreft een monochrome badge. De badge heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het nieuwe tenue: groen/goud. Op het midden van het derde voetbalshirt staat sponsor FI NETWORK. Op de rechtermouw prijkt de La Liga badge en de andere mouw is uitgerust met het logo van subsponsor Reale. De achterkant van het Real Betis derde tenue is volledig goud. Een klein detail is nog aan de binnenkant van de hals verwerkt. Deze bevat namelijk een print van het wapen van de Italiaanse stad. Het tenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje met op de rechter broekspijp het logo van de club. De zijkanten van het broekje bevatten het Kappa logo. De kousen zijn ook groen en bevatten aan de bovenkant een gouden band. Daaronder is een detail uit het logo van de club verwerkt.

Alle Real Betis tenues zijn uitgerust met de Kappa Hydroway technologie. Deze techniek is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Real Betis 3e voetbalshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Lainez, Guardado, Fekir, Sánchez, Bellerin, Rodriguez, Sabaly en nog meer spelers en check ook het Real Betis thuisshirt 2021-2022.

Real Betis 3e voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Kappa Real Betis 3e voetbalshirt 2021-2022 kun je vanaf deze maand bestellen in de onderstaande winkels. Het voetbalshirt is alleen voor volwassenen beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Het replica shirt heeft een prijs van € 89,95 en het authentic shirt is € 109,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel je Real Betis voetbalshirt direct in deze fanshop! 

Real Betis 3e voetbalshirt 2021-2022

Real Betis 3e shirt 2021-2022