Real Betis Balompíe thuisshirt 2021-2022

Real Betis Balompie en kledingsponsor Kappa hebben vandaag het nieuwe Real Betis Sevilla thuisshirt 2021-2022 gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt Réal Betis de La Liga, Copa del Rey en Europa League wedstrijden gedurende 2021-2022. Los Verdiblancos eindigen afgelopen seizoen op een zesde plek in de Spaanse competitie en spelen daarom weer Europees voetbal. Kappa is dit jaar opnieuw de producent van de Real Betis voetbalshirts. Deze functie heeft het Italiaanse sportmerk sinds de zomer van 2018.

Real Betis Sevilla thuisshirt 2021-2022

Het Kappa Real Betis thuisshirt 2021-2022 heeft een wat ongebruikelijk design. Het tenue bevat namelijk niet alleen maar de iconische groene en witte banen. De bovenkant van het tenue is namelijk uitgerust met een grote groene driehoek. Deze driehoek is geïnspireerd door de vorm van het clublogo. Ook de mouwen zijn vrijwel volledig groen en worden afgesloten door een groene band met een subtiele witte lijn. Dit design komt ook weer terug in de toelopende V-hals van het tenue. Het Real Betis thuisshirt bevat onder de chevron wel de verticale groene en witte banen. Het logo van Kappa staat zowel op de rechterborst als op de mouwen en de linkerborst bevat de badge van de club. Op het midden van het tenue prijkt dit seizoen het logo van hoofdsponsor FOREVER GREEN. Reale Seguros is de mouwsponsor van de Spaanse club en staat op de linkermouw. In de nek op de achterzijde van het tenue is de naam van de stad verwerkt: Sevilla. De achterkant van het voetbalshirt heeft hetzelfde design als de voorkant. Dit gedeelte is namelijk ook uitgerust met een grote driehoek met daaronder groene en witte banen. Het thuistenue van Real Betis Balompíe wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten in het groen het Kappa omni logo. De broekjes bevatten ook weer de badge van de club. De kousen van het tenue worden gekenmerkt door de groene en witte blokken. Bovendien is de R uit het clublogo in het zwart op de kousen verwerkt.

Het Betis Sevilla tenue is ook dit seizoen weer uitgerust met de Kappa Kombat technologie. Deze technologie staat synoniem voor het elastische en ademende materiaal van de tenues. Het tenue is namelijk gemaakt van ultralichte stoffen en naden van nylon. Dit geeft het tenue nog meer elasticiteit, ademend vermogen en comfort. Daarnaast is het voetbalshirt uitgerust met de Hydroway technologie, waardoor spelers nog beter kunnen ademen en vocht en warmte nog sneller naar de buitenkant van het voetbalshirt wordt getransporteerd.  Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Real Betis voetbalshirt, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Guardado, Fekir, Joaquin, Lainez, Carvalho, Iglesias, Sabaly, Canales en nog meer spelers of check het Real Betis uitshirt 2021-2022.

Real Betis voetbalshirt bestellen

Het Kappa Real Betis thuisshirt 2021-2022 kun je vanaf augustus bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is € 89,95 voor volwassenen. Ook de auhentic versie van het tenue is beschikbaar en heeft een prijs van € 139,95. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Real Betis voetbalshirt direct in de Real Betis fanshop! 

of check de retro shirts van de Spaanse club in deze SHOP!

Real Betis thuisshirt 2021-2022