Real Betis Balompie uitshirt 2021-2022

Real Betis Balompie en kledingsponsor Kappa hebben vandaag het nieuwe Real Betis Sevilla uitshirt 2021-2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club uit Spanje de La Liga, Copa del Rey en Europa League wedstrijden in 2021-2022. Real Betis eindigde afgelopen seizoen op een zesde plek in de Spaanse competitie en speelt dus Europees voetbal. Ook dit jaar is Kappa verantwoordelijk voor de productie en het design van de Real Betis tenues. Deze functie heeft het Italiaanse sportmerk sinds de zomer van 2018. Eerder lanceerden beide partijen al het nieuwe Real Betis thuisshirt 2021-2022.

Blauw Real Betis uit shirt en tenue 2021-2022

Het Real Betis uitshirt 2021-2022 is dit jaar volledig blauw en bevat een all-over print van driehoeken. Deze driehoeken zijn geïnspireerd door het silhouet van het clublogo. Deze print bevindt zich alleen op de body van het tenue. De mouwen zijn namelijk uitgerust met flitsende strepen. Het Real Betis Sevilla uitshirt bevat daarnaast zowel witte als groene details, verwijzend naar de thuiskleuren van Real Betis, welke geïnspireerd zijn door de clubkleuren van Celtic. De ronde hals bevat een witte band en de band aan de onderkant van de mouwen is een combinatie van groen en wit. Verder bevatten de zijkanten van het tenue een brede witte taping met daarin in het groen het Kappa logo. De achterkant van het tenue bevat aan de onderkant ook een groen/witte band. De rechterborst bevat het logo van Kappa in het wit en de andere borst de badge van de club. Hoofdsponsor FI NETWORK staat op het midden van de Real Betis tenues. In de en op de achterkant van het Real Betis uittenue staat de naam van de club. Het Real Betis uittenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten een brede witte taping met daarin in het groen het Kappa logo. Op de rechterpijp van het broekje staat de badge van de club. De kousen van het Real Betis uittenue zijn wit met aan de bovenkant een blauwe band. Op het midden van de kousen staat in het groen het oude clublogo.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Kappa Real Betis uitshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Lainez, Fekir, Sánchez, Sabaly, Rodriguez, Guardado, CAnales, Carvalho en nog meer spelers.

Real Betis voetbalshirt bestellen

Het Kappa Real Betis uitshirt 2021-2022 kun je vanaf september bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is € 89,95 voor volwassenen. Ook de auhentic versie van het tenue is beschikbaar en heeft een prijs van € 139,95. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Real Betis voetbalshirt direct in de Real Betis fanshop! 

of check de retro shirts van de Spaanse club in deze SHOP!

Real Betis uitshirt 2021-2022

Real Betis uitshirt 2021-2022