Real Betis uitshirt 2020-2021

Het is een drukke dag voor het Italiaanse kledingmerk Kappa. Zojuist is het nieuwe uitshirt van Real Betis voor het seizoen 2020-2021 officieel gelanceerd en eerder lanceerde men al het thuisshirt. In dit tenue speelt de club uit Sevilla de uitwedstrijden in La Liga en de Copa del Rey gedurende aankomend seizoen. Afgelopen seizoen eindigde Real Betis op de vijftiende plek in La Liga. Het Italiaanse sportmerk Kappa is sinds 2018 verantwoordelijk voor het design van de nieuwe shirts van Real Betis. Het contract tussen het sportmerk en de club uit Sevilla loopt door tot de zomer van 2022. 

Real Betis uitshirt 2020-2021

Het nieuwe Real Betis uitshirt 2020-2021 heeft dit seizoen een opvallend design. Het voetbalshirt is paars en wordt gekenmerkt door de all-over print van ruiten over de body van het tenue. Dit design heeft wat weg van een schaakbord, zoals we die kennen van de Kroatië voetbalshirts. De mouwen van het Real Betis uitshirt zijn paars met aan de onderkant een design van dunne, groene en witte strepen. De clubkleuren komen ook weer terug in de moderne polokraag. Het logo van Kappa staat zowel op de rechterborst als op de mouwen in het wit. Ook de logo's van de club en de sponsoren (Betway en Reale Seguros) op het tenue zijn wit. Een speciaal detail bevindt zich nog in de nek van het tenue. Hierin zijn de coördinaten van het stadion van de club verwerkt. Het voetbalbroekje en de kousen van het uittenue zijn paars. De bovenkant van de kousen zijn nog uitgerust met dunne groene en witte strepen.

Real Betis 3e shirt 2020-2021

Betis heeft dit jaar ook een alternatief uitshirt. Dit tenue is overwegend grijs met groene details. De bovenkant van het tenue heeft een donkerdere tint grijs dan de onderkant en beide delen worden gescheiden door een diagonale groene lijn. Deze lijn symboliseert de Guadalquivir rivier of de Baetis, de rivier die de stad doorkruist. Ook dit tenue bevat aan de onderkant van de mouwen een brede band met daarin groene en witte strepen, welke verwijzen naar de traditionele banen van het thuisshirt. De polokraag van dit tenue bevat ook groene details en op de achterkant van het tenue staat in de nek de tekst: BAETIS. Het derde tenue wordt compleet gemaakt door een grijs voetbalbroekje en grijze kousen met groene details.

Real Betis voetbalshirt bestellen

De nieuwe Real Betis voetbalshirts 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande shops. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 89,95 en de authentic versie van beide uitshirts is € 129,95. In deze webshops kun je het Real Betis tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering! 

Bestel deze voetbalshirts direct in de Real Betis fanshop! 

of deze winkel

Paars Real Betis uitshirt 2020-2021