Real Betis thuisshirt 2020-2021

Deze week is het nieuwe thuisshirt van de Spaanse ploeg Real Betis officieel gelanceerd. Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe voetbalshirt is kledingsponsor Kappa. Het Italiaanse sportmerk is sinds 2018 verantwoordelijk voor de tenues van de club uit Sevilla en dit contract loopt door tot de zomer van 2022. Afgelopen seizoen eindigde Real Betis op een vijftiende plek in La Liga en dit jaar hoopt de Spaanse club het beter te doen. Dit nieuwe thuistenue is te zien tijdens de wedstrijden in de Spaanse competitie en de beker. Nieuwsgierig naar het nieuwe tenue? Check het hieronder!

Real Betis thuis shirt en tenue 2020-2021

Ook dit jaar wordt het nieuwe thuisshirt van Real Betis gekenmerkt door de klassieke groene witte banen, die in verticale richting over het shirt lopen. In tegenstelling tot het thuisshirt van vorig seizoen zijn de banen dit jaar breder. De mouwen van het nieuwe tricot zijn groen, welke worden afgewerkt met brede witte biezen met daarin een gouden driehoek. Op de rechtermouw is de badge van La Liga geplaatst. Ook het Kappa logo staat op de schouders van het shirt in het goud. De kraag van het shirt is rond en aan de buitenkant groen van kleur. De binnenkant van de kraag is goud van kleur. Deze gouden kleur komt ook terug op in het Kappa logo op de rechterkant van de borst. Op de linkerkant van de borst prijkt het club wapen van de Spaanse club, In dit logo komen de clubkleuren groen en wit ook terug. Op de voorkant van het shirt staat de naam van hoofdsponsor Betway. Waarschijnlijk is dit het laatste jaar van kledingsponsor Betway. Volgens de geruchten willen de bazen van La Liga gokbedrijven als sponsor verbieden in de hoogste voetbalcompetitie van het land. In de nek op de achterkant van het tenue prijkt de tekst #UnaPasiónLlamaBetis.

Het nieuwe thuistenue van Real Betis wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroek en witte voetbalkousen. Hierop zijn ook uitingen te vinden van club en sponsor. Check hieronder nog meer foto’s van het nieuwe thuisshirt van Real Betis, dat gedragen gaat worden door Nabil Fekir en zijn teamgenoten. Wij zijn benieuwd of Real Betis in dit shirt het teleurstellende afgelopen seizoen kan vergeten en weer mee gaat doen voor de Europese plekken, bovenin de competitie.

Real Betis voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Real Betis thuisshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is € 89,95 voor volwassenen. Ook de auhentic versie van het tenue is beschikbaar en heeft een prijs van € 139,95. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Real Betis voetbalshirt direct in de Real Betis fanshop! 

of deze winkel! 

Real Betis thuisshirt 2020-2021

Real Betis thuistenue 2020-2021