Het nieuwe Aston Villa thuisshirt 2012-2013 is officieel bekend gemaakt door de nieuwe teamkledingsponsor Macron en Aston Villa. Dit is het eerste shirt dat door Macron geproduceerd is. Voorgaande jaren was Nike nog de teamkledingsponsor van Villa. In dit voetbalshirt speelt Aston Villa de Premier League thuiswedstrijden gedurende het seizoen 2012-2013. De voorkant van het nieuwe Aston Villa thuisshirt is overwegend paars en bevat een gele lijn aan de onderkant. De mouwen zijn geheel licht blauw en bevatten een paarse lijn aan de onderkant.

De klassieke polo kraag is overwegend licht blauw en is ook voorzien van van een dunne paarse lijn. In de kraag staat het logo van de club. De linker borst bevat ook het logo van Aston Villa FC (AVFC) en de andere borst is voorzien van het logo van Macron. Het logo van Macron staat ook op beide mouwen.  Hoofdsponsor Gentin Casinos staat op het midden van het voetbalshirt.

De Aston Villa thuistenues 2012-2013 worden gecompleteerd door een wit voetbalbroekje. Op dit short staan het logo van Macron en Aston Villa. De kousen zijn overwegend licht blauw en bevatten vier paarse banen. Check hieronder de foto’s van het nieuwe Aston Villa thuisshirt 2012-2013. Deze kan je vanaf medio juli 2012 kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals de nieuwe trainingspakken, uitshirts en trainingsshirts van Aston Villa.

Koop het hier en geef hieronder je mening!

Aston Villa thuisshirt 2012-2013

Aston Villa voetbalshirt 2012-2013


Aston Villa voetbalshirt 2012-2013