Het nieuwe Aston Villa thuisshirt voor het seizoen 2011/2012 is officieel door Aston Villa gepubliceerd. In dit shirt, welke fans aan het denken moet zetten over de traditie van de club, speelt Aston Villa de thuiswedstrijden op Villa Park in 2011/2012. De voorkant en de achterkant van het Aston Villa thuisshirt hebben een rood/donkerrood geblok design. Zowel de mouwen als de schouders en de ronde kraag zijn traditioneel lichtblauw. Op de rechterborst staat het logo van Nike en op de linkerborst staat het logo van ''The Villans'' met daaromheen een klassieke zilvere omlijning. Op het midden van het shirt staat hoofdsponsor FxPro. Aan de achterkant van het shirt, net onder de kraag, is een detail te vinden. De naam van de club 'Aston Villa' is namelijk geborduurd op deze plaats.

Ook het nieuwe Aston Villa thuisshirt is voorzien van de Nike Dri-Fit Technology, welke zorgt  voor de verkoeling van het lichaam, beschermt tegen hitte en zorgt voor een snellere afvoer van het vocht. Daarnaast is het shirt, zoals we van Nike gewend zijn, gemaakt van gerecycled polyester.


Check hieronder de foto's van het nieuwe Aston Villan thuisshirt. Het Aston Villa shirt kan je vanaf 9 juni 2011 in deze voetbalshop kopen. Check hier ook de traingingskleding en andere voetbalshirts van Aston Villa.

 

 

 

 

Aston Villa thuisshirt 2011/2012