29 mei 2019

AS Roma warming-up shirt en trainingsjack 2019-2020

Direct angst inboezemen is het doel van AS Roma komend seizoen! Het moet beter dan vorig jaar. Met een teleurstellende zesde plek in de Serie A en een vroege uitschakeling in Europa moet het roer om in de Italiaanse hoofdstad. Daar wil Nike best een steentje aan bijdragen en met de nieuwe pre match collectie voor 2019-2020 lijkt de club daar ook een stap in te zetten! Het is flitsender dan ooit. De pre-match collectie van Roma bestaat dit jaar uit een nieuw trainingsjack en een warming-up shirt, die beide gedragen worden in de aanloop naar de Serie A, Coppa Italia en Europese wedstrijden in 2019-2020. Check!

AS Roma warming-up shirt 2019-2020

Het warming-up shirt is het shirt waarin de spelers het eerst gezien worden in het stadion. Hierin wordt de warming-up gedaan. Deze heeft een vaak wat rijker design dan het trainingsshirt van de club. Ook dit seizoen is dat het geval. Het AS Roma pre-match top van 2019-2020 is dit jaar geheel rood en bevat een all-over print van wolken in de clubkleuren van de Romeinse club. Verder is het shirt uitgerust met een diagonale baan, welke loopt van de linkerschouder naar de rechter onderkant van het shirt. Het warming-up shirt van Roma bevat een ronde hals en op de borst prijken de logo's van de club en Nike. De swoosh van het Amerikaanse sportmerk, dat sinds 2014 kledingsponsor is, is goud. De zijkanten van het warming-up tenue van Roma zijn uitgerust met een bordeaux rode taping. Tijdens de warming-up dragen de spelers van Roma al het voetbalbroekje van het thuis-of uittenue. Hiermee kun je het nieuwe warming-up shirt dus perfect combineren.

AS Roma anthem trainingsjack 2019-2020

Als de spelers naar de kleedkamer gaan, kleden zij zich om en doen zij het nieuwe tenue aan. Voordat de wedstrijd begint, dragen de spelers de ook nog een trainingsjack. Voorheen werd dit jack het anthem jack genoemd, Nike heeft nu de naam veranderd naar I96 jack, omdat de Roma trainingsjacks geïnspireerd zijn door de trainingsjacks die Nike voor het eerst in 1996 lanceerde. Qua design heeft het jack kenmerken van het nieuwe thuisshirt. De nieuwe thuiscollectie van Roma voor 2019-2020 staat namelijk in het teken van één van de bijnamen van de Italiaanse club: La Magica. Het is daarnaast een ode aan de Romeinse God Jupiter en zijn ''wapen'': de bliksemschicht. De bliksemschicht prijkt dan ook op het nieuwe AS Roma trainingsjack. De schouders van het jack zijn uitgerust met een bordeaux rode taping met daarin een gele blikemschicht. Verder is het jack uitgerust met een hoge hals en bevat het over het midden een groot en breed vlak. Op de borst van het nieuwste Roma trainingsjack staan de logo's van Nike en de club.

Of het ook gaat lukken in deze nieuwe kleding is de vraag. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe trainingskleding van Roma of check ook het nieuwste AS Roma trainingspak voor 2019-2020.

AS Roma trainingskleding bestellen

Het nieuwe AS Roma warming-up shirt en trainingsjack kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 55,- en voor kinderen € 50,-. De jacks zijn voor volwassenen € 85,- en in kindermaten € 70,-. Check ook andere Roma producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel je AS Roma trainingsjack en warming-up shirt deze winkel! 

of in deze SHOP

of deze WEBWINKEL!