17 juli 2011

AS Roma uitshirts 2011/2012

De nieuwe AS Roma uitshirts voor het seizoen 2011/2012 zijn, samen met het nieuwe thuisshirt van AS Roma, officieel door de club bekend gemaakt. Vergeleken met het shirt van vorig seizoen is er weinig aan het design veranderd. Het shirt is geheel wit en bevat een ronde kraag. Op de rechterschouder staat het logo van teamkledingleverancier Kappa, evenals op beide zijkanten van het Roma uitshirt. Het logo van Kappa is oranje. Het authentieke embleem van AS Roma, welke gekenmerkt wordt door de wolf, is geborduurd op de linkerborst. Hoofdsponsor van AS Roma is WIND, waarvan het logo op het midden van het shirt staat. Het shirt wordt gecomplementeerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen.

AS Roma uitshirt 2011/2012

 

Ook heeft AS Roma een 2e uitshirt of 3e shirt. In dit uitshirt speelt AS Roma de Europese uitwedstrijden gedurende het seizoen 2011/2012. Dit AS Roma heeft precies hetzelfde design als het andere uitshirt van AS Roma, maar is alleen zwart. Het 3e shirt van AS Roma wordt gecomplementeerd door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen.


AS Roma 3e shirt 2011/2012


Check hieronder en hierboven de foto’s van de nieuwe AS Roma thuisshirt.  De AS Roma voetbalshirts kan je vanaf nu kopen in de online voetbalshop van Subside Sports.

Koop het hier!

 

AS Roma voetbalshirts