29 juni 2017

AS Roma uitshirt 2017-2018

Het nieuwe AS Roma uitshirt voor 2017-2018 is vandaag officieel bekend gemaakt door Nike en de Italiaanse club. In dit nieuwe shirt speelt AS Roma de uitwedstrijden in de Serie A, Coppa Italia en Champions League gedurende 2017-2018. AS Roma eindigde afgelopen seizoen op een tweede plaats achter Juventus, waardoor het komend seizoen weer op het hoogste Europese podium te zien zal zijn. Nike is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de uittenues van ‘I Giallorossi.’’ Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2014 kledingsponsor van de club en beide partijen hebben nog contract tot 2024. Het nieuwe uitshirt heeft ook dit seizoen weer het traditionele design met een retro touch. Check hieronder de details.

Koop het nieuwe AS Roma uitshirt direct in DEZE SHOP! of check het shirt in deze winkel!

Wit AS Roma uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe AS Roma uitshirt voor 2017-2018 is zoals altijd wit en wordt gekenmerkt door het zilveren vlak over de borst. Dit vlak bevat dunne verticale strepen in het wit. Deze lopen op het midden van het shirt over in zilveren strepen op een witte achtergrond. De mouwen van het nieuwe shirt zijn een combinatie van zilver en wit. Ook de clubkleuren van Roma komen weer terug in het nieuwe uitshirt. De zijkanten van de mouwen bevatten een strip. Op de rechter mouw is deze strip geel en op de linker mouw is deze strip bordeaux rood. Ook de achterkant van de v-hals van het shirt bevat een strip. Deze is voor de helft geel en voor de helft rood. Bovendien bevatten de zijkanten van het shirt weer een strip. De linker strip is geel en aan de andere kant is deze strip rood. Deze strip heeft ook nog een functie. Deze zet namelijk uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. Op de rechter borst prijkt de swoosh van Nike in het bordeaux rood en de andere borst is uitgerust met het logo van de club uit de Italiaanse hoofdstad. Een detail is nog te vinden aan de achterkant van het shirt. Hier staat namelijk de leus: ‘’ROMA SIAMO NOI.’’ De betekenis hiervan is ‘’Wij zijn Rome.’’

Het nieuwe uittenue van Rome wordt gecompleteerd door een wit broekje. De rechter zijkant van het short bevat een donker gele strip en de andere kant van het short bevat een donker rode strip. Bovendien prijken op de broekjes de logo’s van Nike en de club. De kousen van het nieuwe tenue bevatten de swoosh van Nike en de naam van de club en de achterkant van de sokken zijn uitgerust met flitsende strepen in de clubkleuren van de Italiaanse club.

Zoals alle tenues van Nike zijn de nieuwe Roma tenues uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De authentic shirts zijn daarnaast ook uitgerust met de Nike Aeroswift technology. Check meer over deze technologie hieronder. De nieuwe tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Karsdorp, Strootman, Dzeko, Nainggolan, De Rossi, Florenzi en andere sterspelers. Check ook het nieuwe AS Roma thuisshirt voor 2017-2018 of het gave trainingspak van de Italianen.

AS Roma voetbalshirt of tenue kopen

Het nieuwe Roma shirt kan je per direct kopen in de onderstaande online winkels. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 79,95 en voor kinderen € 69,95. Het broekje heeft een prijs van € 34,95 voor KIDS en € 39,95 voor volwassenen. De kousen hebben een prijs van € 19,95. Het shirt is per direct beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De shirts kan je ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Wil je andere Roma producten kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Roma uitshirt of tenue direct in deze SHOP

of deze winkel!

AS Roma authentic VAPOR MATCH uittenue met Aerowswift technology

AS Roma en Nike hebben ook dit jaar een authentic versie gelanceerd van het uitshirt. Deze is duurder dan de replica versie en heeft een prijs van € 140,- en vallen strak om het lichaam. Dit voetbalshirt is het shirt dat ook echt door de spelers wordt gedragen. Dit shirt is uitgerust met de Vapor Aeroswift technologie. Voorafgaand aan de lancering van het Nike Vapor Kit template heeft Nike uitvoerig onderzoek gedaan. Het uitgangspunt tijdens dit onderzoek was “ademend, maar niet te doorzichtig”. Nike is tot de conclusie gekomen dat Nike met dit template de toekomst aankan en de snelheid van het spel met dit template bevordert. Het template bevat de technologie AerowSwift. AeroSwift levert een aantal voordelen. Het levert een shirt dat 10% lichter is dan zijn voorgangers. Bovendien zorgt Aeroswift voor een shirt dat 50% meer stretch bevat dan zijn voorgangers en dus strak om het lichaam valt en de spelers bovendien voldoende bewegingsvrijheid hebben. Daarnaast transporteert het zweet 20% sneller dan zijn voorgangers. Alsof het niet genoeg is drogen voetbalshirts met Aeroswift 25% sneller dan zijn voorgangers. Kortom, voordelen alom. Het mesh design rondom de borst moet hier tevens aan bijdragen.