24 mei 2017

AS Roma thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe AS Roma thuisshirt voor 2017-2018 is vandaag officieel bekend gemaakt door AS Roma en Nike tijdens de campagne ''URBS AETERNA, AETERNA FIDES.'' Dit betekent ''Eeuwige stad, eeuwige geloof.'' Zoals ook vorig seizoen het geval was, is het nieuwe voetbalshirt van de club uit de Italiaanse hoofdstad een ode aan de stad Rome en de roemrijke geschiedenis van de club en stad. In dit nieuwe shirt speelt AS Roma de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden in het Stadio Olimpico gedurende 2017-2018. Roma is afgelopen seizoen als tweede geëindigd in de Italiaanse competitie, waardoor het direct in de groepsfase van de Champions League speelt. Check hieronder alle details van het nieuwe shirt van AS ROMA!

Wil je het nieuwe Roma shirt direct voor kinderen of volwassenen kopen? Check het exclusief in deze SHOP of in deze SHOP

AS Roma thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe AS Roma Nike voetbalshirt 2017-2018 is zoals altijd overwegend bordeaux rood en heeft dit seizoen een vrij simpel design. Het shirt is namelijk uitgerust met een crew neck, welke aan de achterkant een gele band bevat, waardoor het shirt in stijl is van de clubkleuren van ''I Giallorossi.'' Deze geile lijn wordt aan de achterkant van het shirt onderbroken door de naam van de stad: ROMA. Verder bevat het shirt dit seizoen ook zwarte details. Deze komen terug in de strip aan de zijkanten van het voetbalshirt. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. Een zwarte strip komt ook weer terug aan de binnenkant van de hals. Aan de rechterzijde hiervan staat de leus van de club: '''ROMA SIAMO NOI.'' Dit betekent: ''Wij zijn Rome.'' De swoosh van kledingsponsor Nike komt in het geel terug op de rechter borst. Het Amerikaanse sportmerk verzorgt sinds het seizoen 2014-2015 de tenues van de club van trainer Spalletti. Beide partijen hebben in ieder geval nog een contract tot en met 2024. De andere borst is uitgerust met het logo van de club. Ook dit AS Roma voetbalshirt bevat niet het logo van een hoofd- of shirtsponsor op de voorkant van het shirt. WIND (2007-2013) was de laatste sponsor dit op het shirt van de Romeinse club stond. In 2013-2014 stond overigens wel het logo van de liefdadigheidsinstelling ROMA CARES op de shirts.

Het nieuwe tenue van Roma wordt gecompleteerd door een bordeaux rood voetbalbroekje met aan de zijkanten een zwarte strip. Op de shorts staan bovendien de logo's van de club en Nike. Opvallend is dat het nieuwe AS Roma thuistenue wordt gecompleteerd door zwarte kousen. Dit was voor het laatst namelijk het geval in 2000, De kousen bevatten aan de voorkant in het geel de swoosh van Nike en de naam van de club en aan de achterkant de flitsende strepen, zoals we van de voetbalsokken van het Amerikaanse sportmerk gewend zijn.

De nieuwe Roma tenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De authentic VAPOR MATCH tenues van de club zijn uitgerust met de Nike Aeroswift technology. Check alle informatie over deze nieuwe technologie hieronder. Het nieuwe tenue wordt vanaf nu gedragen door sterren als De Rossi, Salah, Dzeko, Nainggolan, El Shaarawy, Florenzi. Strootman, Manolas, Perotti en andere sterren.

AS Roma voetbalshirt kopen

Het nieuwe AS Roma thuis shirt en tenue voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen. Het shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL, XXL en XXXL. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 79,95 en voor kinderen € 69,95. In deze shops kan je het nieuwe tenue van Roma ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hierbij wordt de officiële bedrukking gebruikt. Het bijbehorende voetbalbroekje is € 39,95 voor volwassenen en € 34,95 voor kinderen. De voetbalsokken hebben een prijs van € 17,95. Wil je andere AS Roma producten kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering!

Koop het nieuwe AS Roma voetbalshirt voor 2017-2018 in de online WINKEL (inclusief officiële bedrukking)

of in deze SHOP


AS Roma authentic VAPOR MATCH tenue met Aerowswift technology

AS Roma en Nike hebben ook dit jaar een authentic versie gelanceerd. Deze is duurder dan de replica versie en heeft een prijs van € 140,- en vallen strak om het lichaam. Dit voetbalshirt is het shirt dat ook echt door de spelers wordt gedragen. Dit shirt is uitgerust met de Vapor Aeroswift technologie. Voorafgaand aan de lancering van het Nike Vapor Kit template heeft Nike uitvoerig onderzoek gedaan. Het uitgangspunt tijdens dit onderzoek was “ademend, maar niet te doorzichtig”. Nike is tot de conclusie gekomen dat Nike met dit template de toekomst aankan en de snelheid van het spel met dit template bevordert. Het template bevat de technologie AerowSwift. AeroSwift levert een aantal voordelen. Het levert een shirt dat 10% lichter is dan zijn voorgangers. Bovendien zorgt Aeroswift voor een shirt dat 50% meer stretch bevat dan zijn voorgangers en dus strak om het lichaam valt en de spelers bovendien voldoende bewegingsvrijheid hebben. Daarnaast transporteert het zweet 20% sneller dan zijn voorgangers. Alsof het niet genoeg is drogen voetbalshirts met Aeroswift 25% sneller dan zijn voorgangers. Kortom, voordelen alom. Het mesh design rondom de borst moet hier tevens aan bijdragen.