28 juni 2017

AS Roma trainingsshirt 2017-2018

Het nieuwe AS Roma trainingsshirt en trainingstenue voor 2017-2018 zijn vandaag bekend gemaakt door de nummer twee van Italië en kledingsponsor Nike. Het shirt en tenue worden door de spelers van AS Roma gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden gedurende dit seizoen. Het shirt is geheel in stijl van de nieuwe trainingslijn van de club voor 2017-2018. Check hieronder alle details over het tenuetje waarin de spelers tijdens de trainingen en warming-up dit seizoen te zien zijn.

Blauw AS Roma training shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe AS Roma trainingsshirt voor 2017-2018 is, evenals het nieuwe AS Roma trainingspak, overwegend donker blauw. Deze kleur wordt door Nike ''deep royal blue'' genoemd. Verder heeft het shirt het standaard template voor de trainingskleding van Nike voor komend seizoen. Dit betekent dat het shirt een strip over de schouders en mouwen bevat. Deze strip is verdeeld in dunnere rode horizontale strepen. Deze zijn op dit shirt bordeaux rood (team crimson). Dit geldt ook voor de swoosh van Nike op de rechter borst. De linker borst bevat het logo van de in 1927 opgerichte club en verder is het training shirt uitgerust met een crew neck met aan de achterkant een bordeaux rode strip. De mouwen van het shirt betreffen zogenaamde raglanmouwen, welke strak om de armen vallen en ook nog eens zorgen voor voldoende bewegingsvrijheid. De achterzoom van het shirt is daarnaast wat langer dan de voorkant van het shirt.

Het nieuwe AS Roma trainingstenue wordt gecompleteerd door een donker blauw trainingsbroekje (dark obsidian) met aan de zijkanten een rode strip, welke weer is verdeeld in kleinere, flitsende strepen. Op de trainingsbroekjes staan ook weer de logo's van de club en Nike. De bovenkant van de shorts is uitgerust met een tailleband, waarmee je de pasvorm aan kunt passen, voor een perfecte fit. De AS Roma trainingstenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn daarnaast uitgerust met de Dri Fit technology van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Het nieuwe trainingsshirt wordt vanaf nu gedragen door sterspelers als Strootman, De Rossi, Dzeko, Karsdorp, Nainggolan, Florenzi en andere spelers. Check ook het nieuwe AS Roma trainingsjack voor 2017-2018!

AS Roma trainingsshirt kopen

Het nieuwe AS Roma trainingstenue voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het trainingsshirt voor kinderen is € 39,95 en voor volwassenen € 44,95. Het bijbehorende broekje heeft een prijs van € 39,95 voor volwassenen en € 34,95 voor KIDS. Wil je andere Roma producten kopen? Check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe AS Roma trainingspak direct in DEZE SHOP!

of check unieke AS Roma trainingskleding in deze winkel!