Een dag na de lancering van het nieuwe AS Roma thuisshirt is vandaag de nieuwe AS Roma trainingsshirts voor 2015-2016 gelanceerd. Deze trainingsshirts zullen door de spelers van AS Roma gedragen worden tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Serie A, Champions en Europa League of Coppa Italia wedstrijden gedurende 2015-2016. Bovendien worden deze training shirts gedragen door de wissels van AS Roma. AS Roma heeft twee shirts gelanceerd. Het bruine of bordeaux rode trainingsshirt wordt vooral gedragen in de voorbereiding op de thuiswedstrijden en het witte trainingsshirt wordt vooral gedragen in de voorbereiding op de uitwedstrijden. Beide AS Roma trainingsshirts 2015-2016 zijn geheel in stijl van de clubkleuren van de club,die haar thuiswedstrijden afwerkt in het Stadio Olympico in de Italiaanse hoofdstad.

Bruine AS Roma trainingsshirt 2015-2016

Het nieuwe AS Roma trainingsshirt 2015-2016 heeft hetzelfde template als het vorige week gelanceerde Paris Saint Germain trainingsshirt 2015-2016. Ook dit trainingsshirt had een vrij simpel design, welke uit vrijwel één kleur bestaat. Het trainingsshirt van AS Roma is bijna bruin of heel donker rood en bevat een ronde hals. Verder wordt het trainingsshirt van AS Roma gekenmerkt door een strip over de mouwen. Deze strip is evenals het nieuwe AS Roma thuisshirt 2015-2016 bordeaux rood. Ook de hals van het shirt bevat bordeaux rode accenten. De rechter borst bevat het logo van Nike in deze kleur en de andere borst bevat het embleem van AS Roma. De achterkant van het nieuwe AS Roma trainingsshirt is ook geheel bruin. Evenals de voetbalshirts van AS Roma zijn de trainingsshirts van de club gemaakt van gerecycled polyester en voorzien van de Nike Dri Fit technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de spelers van de Roma optimaal kunnen presteren, doordat zweet en vocht naar de buitenkant van de trainingsshirts wordt getransporteerd en de spelers daardoor droog blijven. In dit trainingsshirt zullen tijdens het seizoen 2015-2016 sterren als Strootman, Totti, De Rossi, Gervinho en Pjanic te zien zijn. Check hieronder de foto's van het nieuwe trainingsshirt van AS Roma.

Witte AS Roma trainingsshirt 2015-2016

AS Roma en Nike hebben ook een overwegend wit trainingsshirt gelanceerd. Dit witte AS Roma trainingsshirt 2015-2016 zal vooral gedragen worden in de voorbereiding op de uitwedstrijden gedurende 2015-2016. De kleur van dit trainingsshirt is geheel in lijn met de kleur van het nieuwe AS Roma uitshirt 2015-2016. Deze is namelijk ook overwegend wit. Verder komen de bordeaux rode details uit de clubkleuren van AS Roma terug in het trainingsshirt. Over de mouwen en schouders loopt namelijk een bordeaux rode strip. Ook de ronde hals bevat bordeaux rode accenten. Het logo van Nike en AS Roma staat op dezelfde plek als op het bruine of bordeaux rode AS Roma trainingsshirt. Daarnaast bestaat dit trainingsshirt uit hetzelfde materiaal en is deze ook uitgerust met het Nike Dri Fit systeem. 

AS Roma trainingsshirt 2015-2016 kopen

De AS Roma trainingsshirts kan je evenals het nieuwe AS Roma thuisshirt 2015-2016, het nieuwe pre match top en het nieuwe N98 jacket kopen in de online shop van Nike voor een prijs van € 40,- in volwassen maten en € 34,95 in kindermaten. Gratis verzending en directe levering! Check ook het overzicht met nog meer AS Roma producten hiernaast!

Koop het hier.... en deel hieronder je mening!

AS-Roma -training -shirt -2015-2016
Witte -AS-Roma -trainingsshirt -2015-2016