Nadat twee weken geleden de nieuwe Paris Saint Germain thuisshirts zijn gelanceerd, zijn afgelopen weekend de nieuwe trainingsshirts van de Franse club officieel gelanceerd door Nike en de Franse club. In deze trainingsshirts werken de spelers van PSG de trainingen en warming up ter voorbereiding op de Ligue 1, Champions League en Coupe de Ligue wedstrijden af gedurende 2015-2016. PSG en Nike hebben twee trainingsshirts gelanceerd. Het blauwe blauwe trainingsshirt wordt vooral gedragen in de voorbereiding op de thuiswedstrijden en het witte trainingsshirt vooral in de voorbereiding op de uitwedstrijden!

Blauw Paris Saint Germain trainingsshirt 2015-2016

Het nieuwe trainingsshirt van PSG voor 2015-2016 is geheel in stijl van de clubkleuren van de club en is overwegend navy blauw met witte accenten. De witte accenten komen terug aan de achterkant van de ronde hals en in de banen over de mouwen. De linker borst is voorzien van een geborduurde badge van Paris Saint Germain en de andere borst bevat het logo van Nike, welke al sinds het seizoen 1989-1990 aan de club verbonden is. Op de voorkant van het nieuwe shirt staat bovendien op het midden het logo van Fly Emirates, welke sinds het seizoen 2006-2007 hoofdsponsor is. Zoals alle voetbalshirts en trainingskleding van Nike bestaan de trainingsshirt van PSG voor 100% uit polyester en zijn deze voorzien van het Nike Dri Fit systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat sterren als Ibrahimovic, David Luiz, Cavani, Verratti, van der Wiel, Thiago Pastore en alle andere sterspelers van PSG optimaal kunnen presteren, omdat dit systeem zweet en vocht naar de buitenkant van de trainingsshirts transporteert en de spelers daardoor droog blijven.

Wit Paris Saint Germain trainingsshirt 2015-2016

Naast het blauwe trainingsshirt hebben Nike en Paris Saint Germain ook een wit trainingsshirt gelanceerd. Dit trainingsshirt is eigenlijk geheel wit met een blauwe strip over de schouders en mouwen. Ook een deel van de ronde hals is blauw. Verder staat de logo's van Nike, de club en Fly Emirates op dezelfde plek als op het andere trainingsshirt. Beide trainingsshirts kunnen worden gecompleteerd door een navy blauw trainingsbroekje met aan de zijkanten een witte strip. Ook op dit short staan de logo's van Nike en de club. Check hieronder de foto's van de nieuwe PSG trainingsshirts 2015-2016.

Paris Saint Germain trainingsshirt 2015-2016 kopen

Het PSG trainingsshirt 2015-2016 kan je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassen kopen in verschillende online PSG shops. Check waar hieronder! De prijs van de nieuwe PSG trainingsshirts is € 40,- in volwassen maten en € 33,- in kindermaten. Check daar ook het Paris Saint Germain thuisshirt 2015-2016 en nog meer andere trainingskleding en merchandising. Of check het overzicht met beschikbare PSG producten hiernaast! Directe levering en geen verzendkosten!



Koop het nieuwste Paris Saint Germain trainingsshirt 2015-2016 in de online Paris Saint Germain voetbalshop.  of in de

PSG shop van Unisportstore! 

of in de Paris Saint Germain shop van Nike

Paris -saint -germain -training -shirt -2015-2016 (1)

Wit -PSG-trainingsshirt -2015-2016

Detail -PSG-trainingsshirt -2015-2016