9 juni 2015

AS Roma thuisshirt 2015-2016

Het nieuwe AS Roma thuisshirt voor 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Nike en de Italiaanse club. In dit voetbalshirt speelt AS Roma de Serie A, Coppa Italia en Champions of Europa League thuiswedstrijden in het Stadio Olympico in Rome gedurende het seizoen 2015-2016. Twee maanden geleden lekte het design van het nieuwe AS Roma shirt al uit. Dit blijkt ook daadwerkelijk het nieuwe voetbalshirt van de Italiaanse club te worden. AS Roma staat bekend om de illustere historie van de club en daarom slaat de club een geheel nieuwe weg in. Het nieuwe thuisshirt van AS Roma staat daarom geheel in het teken van het groeiende vertrouwen en het respect dat de club afdwingt bij haar tegenstanders. Mede om deze reden is het nieuwe thuisshirt gebaseerd op de uniformen die de Romeinse soldaten meer dan 2000 jaar geleden droegen. Het nieuwe tenue van AS Roma straalt daarom macht uit. Zodra de spelers van AS Roma uit de spelerstunnel komen moeten zij laten zien dat ze klaar zijn voor de strijd en klaar zijn om te presteren als een legioen, laten zien zien dat zij zich 100% inzetten voor het collectief. Tot zover de symbolische betekenis van het nieuwe AS Roma thuisshirt. Nu over naar het design.

AS Roma thuistenue 2015-2016

Zoals altijd is het nieuwe AS Roma thuisshirt 2015-2016 overwegend bordeaux rood. Dit seizoen is het shirt voorzien van een ronde hals met een kleine v-vorige opening. Deze kleine opening is een verwijzing naar de kraag op de ijzeren harnassen van de soldaten van het Romeinse leger meer dan 2000 jaar geleden. De mouwen van het nieuwe AS Roma thuisshirt zijn een donkerdere tint bordeaux rood dan de romp van het shirt. Verder komen uiteraard de donker gele accenten terug in het nieuwe AS Roma thuisshirt. De achterkant van de hals is geel, evenals de bies aan de onderkant van de mouwen. Bovendien loopt er gele strip over de zijkanten van het voetbalshirt. Deze loopt door tot over de voetbalbroekjes van AS Roma. De linker borst bevat het embleem van AS Roma en de rechter borst bevat het logo van Nike in het geel. Op het shirt staat geen hoofdsponsor, al gaan de geruchten dat Etihad Airways de nieuwe sponsor van AS Roma wordt. Het nieuwe AS Roma thuistenue wordt gecompleteerd door een geheel wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een gele strip. Verder zijn de logo's van de club en Nike vertegenwoordigd op de shorts. De kousen zijn geheel bordeaux rood en bevatten de naam van de club en het logo van Nike, dat sinds het seizoen 2014-2015 kledingsponsor is van AS Roma. Check hieronder de foto's van het nieuwe AS Roma thuisshirt 2015-2016.

Officiële AS Roma bedrukking 2015-2016

Speciaal aan het nieuwe AS Roma voetbalshirt is de bedrukking op de achterkant van de AS Roma voetbalshirts. Deze bedrukking bevat namelijk een print, welke een verwijzing is naar de architectuur in Rome en de antieke straten en buurten in Rome. Dit is een symbool van de band die AS Roma heeft met de hoofdstad van Italië. Deze officiële bedrukking is direct beschikbaar!

AS Roma voetbalshirt 2015-2016 kopen

Dit voetbalshirt kan je vanaf nu kopen in de AS Roma fanshop van Subside Sports, evenals het nieuwe AS Roma uitshirt 2015-2016 en het nieuwe AS Roma 3e shirt. Inclusief bedrukking van sterren als Totti, DE Rossi, Strootman, Pjanic en Destro of een eigen naam en nummer. Of check het overzicht met AS Roma producten hiernaast!

KOOP HET HIER... en deel hieronder je mening!

As -roma -thuisshirt -2015-2016-officieel

Roma -thuisshirt -2015-2016

AS-Roma -tenue -2015-2016

Extra informatie AS Roma voetbalshirts 2015-2016
De AS Roma Nike voetbalshirts voor het seizoen 2015-2016 zijn uitgerust met een speciaal systeem, welke de spelers helpt het lichaam op temperatuur te houden tijdens de wedstrijd. Alle voetbalshirts zijn namelijk uitgerust met het Nike Dri-Fit systeem en de zogenaamde mesh en laser-cut ventilation holes, waardoor de spelers coole lucht krijgen op de plaatsen waar dit het meest nodig is. De Nike Dri-Fit Technology zorgt ervoor dat het zweet en vocht naar van de spelers naar de buitenkant van het voetbalshirt worden getransporteerd, waar het vocht sneller verdampt. De laser-cut ventilation holes en mesh panelen zijn gevestigd onder de oksels en aan de zijkanen van het voetbalshirt. Dit is de plaats waar de meeste warmte wordt gegenereerd en waar de gaatjes en mesh panelen moeten zorgen voor een ademend gevoel en een snellere luchtcirculatie. Daarnaast zijn de voetbalshirts gefabriceerd van een combinatie van katoen en gerecycled polyester. Dit materiaal heeft de meest vochtafvoerende eigenschappen en zorgt daarnaast voor een zacht gevoel en strakke pasvorm. Het gehele tenue is gemaakt van recycled polyester. De voetbalshirts van Nike bestaan voor 96% uit gerecycled polyester, de shorts voor 100% en de kousen voor 78%. Voor ieder tenue van Nike zijn 18 gerecyclede plastic flessen gebruikt. Sinds 2010 heeft Nike meer dan 2 billioen flessen verzameld, genoeg om meer dan 2800 voetbalvelden te vullen. Tot zover de technische informatie!

Bron: 
news.nike.com