AS Roma 3e voetbalshirt 2021-2022

Het is een wat ongebruikelijke volgorde! Een maand na de lancering van het AS Roma 4e voetbalshirt hebben de club en New Balance namelijk het 3e shirt gepresenteerd met het welkbekende motto: ''ONLY ROMA.'' Dit tenue wordt samen met het uitshirt en 4e tenue gedragen tijdens een aantal uitwedstrijden in de Serie A, Coppa Italia en Conference League dit seizoen. New Balance is sinds dit seizoen de kledingsponsor van ''I Giallorossi'' en is verantwoordelijk voor zowel het design als de productie van het AS Roma 3e voetbalshirt 2021-2022.

AS Roma 3e shirt 2021-2022

Het AS Roma 3e voetbalshirt 2021-2022 bevat op de linkerborst niet het huidige clublogo, maar het zogenaamde Lupetto logo. Dit logo wordt gekenmerkt door de kop van een wolf en was het AS Roma logo in de periode 1977-1997. Verder zijn in het tenue alle clubkleuren van AS Roma verwerkt en zijn deze kleuren aangevuld met donkerblauw. De body van het tenue is geel en wordt gekenmerkt door de diagonale donkerblauwe en bordeaux rode band van de linker schouder naar de rechter onderzijde van het tenue. Deze band wordt geflankeerd door dunnere lijnen in dezelfde kleuren. De mouwen van het tenue zijn blauw en bevatten aan de onderkant een rode band. Deze band bevat een gele New Balance graphic. Dit betreft een graphic van flitsende strepen, geïnspireerd door de strepen uit het New Balance logo. Het logo van het Amerikaanse sportmerk prijkt in het donkerblauw op de rechterborst en hoofdsponsor Digitalbits versiert in het wit het midden van het tenue. In de nek op de achterzijde van het tenue is de naam van de club verwerkt en op de onderzijde van de achterkant van het voetbalshirt staat subsponsor Hyundai. Het tenue wordt gecompleteerd door een geel voetbalbroekje met aan de onderzijde op de zijkanten een rood vlak. De kousen zijn ook geel en bevatten zowel een donkerblauwe als rode band. In de rode band staan het NB logo en de naam van de club.

Zoals alle tenues van New Balance zijn de AS Roma voetbalshirts uitgerust met de NB Dry technologie. Dit systeem is in het materiaal (100% polyester) van het tenue verwerkt en zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie.

Kenny McCallum, algemeen directeur van New Balance, reageert nog op het design van het nieuwe tenue: ''AS Roma heeft een krachtige identiteit en een uniek verhaal, welke ons inspireerde voor het design van het nieuwe derde tenue. De lupetto is een essentieel onderdeel van AS Roma en vormde voor ons een belangrijke inspiratie voor dit tenue.''

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het New Balance AS Roma 3e voetbalshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Abraham, Sjomoerodov, Zaniolo, El Shaarawy, Mkhytarian, Pellegrini, Vina, Zalewski, Veretout, Spinazzola, Smalling en nog meer spelers.

AS Roma 3e shirt bestellen

Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 79,95 en voor kinderen (maten 122, 134, 146 en 158) € 69,95. In de onderstaande winkels vind je ook andere AS Roma merchandising. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel je AS Roma voetbalshirt direct in deze AS Roma fanshop

of deze SHOP! 

AS Roma 3e voetbalshirt 2021-2022

Geel AS Roma uitshirt 2021-2022