AS Roma 4de voetbalshirt 2021-2022

AS Roma en kledingsponsor New Balance hebben weer een nieuw voetbalshirt gepresenteerd met het motto ‘’ONLY ROMA.’’ Het vierde voetbalshirt van de Romeinen is omgedoopt tot de ‘’ASR Edition’’ en wordt door het team van José Mourinho gedragen tijdens een aantal uitwedstrijden in de Serie A, Coppa Italia en Conference League dit seizoen. Het vierde tenue is het alternatief voor het AS Roma uitshirt 2021-2022. Vanaf dit seizoen is New Balance de kledingsponsor van AS Roma. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 1 juli de opvolger van Nike.

Donkerblauw AS Roma uitshirt 2021-2022

Qua template doet het New Balance AS Roma 4e voetbalshirt 2021-2022 een beetje denken aan het template dat Puma gebruikte voor de 3e shirts van de clubs waarvan het kledingsponsor is, zoals die van Borussia Dortmund, Manchester City, AC Milan en PSV. Het vierde tenue van ‘’I Giallorossi’’ is donkerblauw en bevat een all-over print van de Lupetto. De wolvenkop diende in de periode 1977-1997 als clublogo van de club uit de Italiaanse hoofdstad. Verder bevat het  tenue twee horizontale gele lijnen en twee horizontale orde lijnen op de voorkant. Een ander opvallend detail op het tenue is de badge van AS Roma. Ook dit betreft weer een oud logo. Dit betreft namelijk het clublogo van de periode 1997-2013, de periode waarin AS Roma één keer kampioen werd, twee keer de Coppa Italia won en twee Supercoppa’s won. Destijds bevatte het logo nog de initialen van de club in plaats van de naam. Dit is de reden dat het tenue is omgedoopt tot de ‘’ASR Edition.’’ De band aan de onderkant van de mouwen van het tenue is ook geel en bevat flitsende rode lijnen, welke symbool staan voor de strepen in het New Balance logo. Het logo van de kledingsponsor prijkt in het wit op de rechterborst en op het midden van het tenue staat sponsor DIGITALBITS. Het AS Roma 4e voetbalshirt heeft verder een ronde hals. In de nek op de achterzijde van het tenue is de naam van de club verwerkt. Op de achterzijde van het tenue staat bovendien het logo van subsponsor Hyundai. Het AS Roma vierde tenue wordt gecompleteerd door een donkerblauw voetbalbroekje met aan de zijkanten een gele band. Op de broekjes staan ook de logo’s van de club en New Balance. De kousen zijn ook donkerblauw en bevatten op het midden een gele en donkerrode band met daarin het New Balance logo en de naam van de club.

Ook deze New BAlance tenues zijn uitgerust met de NB Dry technologie. Dit systeem is verwerkt in de stof van de tenues en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het AS Roma 4e voetbalshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Abraham, Zaniolo, Sjomoerodov, Mkhitaryan, Pellegrini, Vina, El Shaarawy, Veretout en nog meer spelers of check het AS Roma thuisshirt 2021-2022

AS Roma thuisshirt 2021-2022 bestellen

Het New Balance AS Roma 4e shirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 79,95 en voor kinderen (maten 122, 134, 146 en 158) € 69,95. In deze webshops kun je het AS Roma tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je bovendien andere AS Roma merchandising. 

Bestel je AS Roma voetbalshirt direct in deze AS Roma fanshop

of deze SHOP! 

AS Roma 4e voetbalshirt 2021-2022

AS Roma 4e voetbalshirt 2021-2022

AS Roma 4e shirt 2021-2022