18 augustus 2021

AS Roma uitshirt 2021-2022

AS Roma en kledingsponsor New Balance hebben vandaag ook het nieuwe AS Roma uitshirt 2021-2022 gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt de club uit de Italiaanse hoofdstad de Serie A, Coppa Italia en Conference League uitwedstrijden in 2021-2022. New Balance is vanaf dit seizoen de kledingsponsor van AS Roma en presenteerde eerder al het AS Roma thuisshirt 2021-2022.

Wit AS Roma uit shirt en tenue 2021-2022

Het AS Roma uitshirt 2021-2022 is geïnspireerd door het iconische uitshirt van het seizoen 1978-1979. Dit was het seizoen waarin het Italiaanse sportmerk Pouchain de tenues voor de Italiaanse club produceerde en het zogenaamde ''ijslolly''/ Ghiacciolo voetbalshirt uitbracht. De ''ijslolly'' kleuren komen in het nieuwe uittenue terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Het AS Roma uitshirt is geheel wit en bevat een brede band aan de onderkant van de mouwen. Deze band bestaat uit horizontale bordeaux rode, oranje en gele banen. Deze banen staan bovendien symbool voor de atmosfeer van de harde kern in het stadion (de Curva Sud), het hart van het Stadio Olimpico. In de onderstaande baan zijn flitsende strepen verwerkt, welke geïnspireerd zijn door het logo van New Balance. Het logo van het Amerikaanse sportmerk prijkt in het bordeaux rood op de rechterborst en de linkerborst is uitgerust met de badge van de club. Sponsor Digitalbits staat op het midden van het AS Roma uitshirt in het rood. Het blokchainbedrijf is vanaf dit seizoen de hoofdsponsor van de Romeinen en volgt Qatar Airways op als shirtsponsor. AS Roma en het cryptocurrencybedrijf tekenden een contract voor de duur van drie seizoenen. In de nek op de achterzijde van het tenue is een driehoek verwerkt, welke dezelfde kleuren heeft als de band aan de onderkant van de mouwen. Hierin is de naam van de club verwerkt. Het AS Roma uittenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten van de onderkant een bordeaux rode band. Op de broekjes staan ook de logo's van de club en New Balance. De kousen van het AS Roma uittenue zijn ook volledig wit en hebben op het midden de ijslolly banen, waarin het logo van New Balance en de naam van de club zijn geplaatst.

Alle New Balance voetbalshirts zijn dit jaar uitgerust met de NB Dry technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het New Balance AS Roma uitshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Abraham, Mkhytarian, Zaniolo, Pellegrini, Spinazzola, Pedro, Vina, Darboe, Smalling en andere spelers.

AS Roma uitshirt bestellen

Het New Balance AS Roma uitshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 79,95 en voor kinderen (maten 122, 134, 146 en 158) € 69,95. De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. In deze webshops kun je het AS Roma tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je bovendien andere AS Roma merchandising van New Balance.

Bestel je AS Roma voetbalshirt direct in deze AS Roma fanshop

of deze SHOP! 

AS Roma uitshirt 2021-2022

AS Roma uittenue 2021-2022