12 september 2017

AS Roma 3e shirt 2017-2018

Het nieuwe 3e shirt van AS Roma is vandaag officieel gelanceerd door de Italiaanse club en kledingsponsor Nike. In dit nieuwe voetbalshirt speelt de club uit de Italiaanse hoofdstad vooral de uitwedstrijden in de Champions League en Coppa Italia, maar ook een aantal wedstrijden in de Serie A. Roma eindigde afgelopen seizoen op een tweede plek in de Italiaanse competitie, waardoor de club van trainer Di Francesco zich heeft verzekerd van een ticket in de groepsfase van het kampioenenbal. Hierin neemt de club het op tegen Chelsea, Atletico Madrid en FC Qarabag. Alle 3e shirts van Nike hebben dit seizoen een speciaal thema. Check hieronder de details van het nieuwe shirt van ''I Giallorossi.''

Wil je direct dit vette voetbalshirt bestellen? Koop het nieuwe AS Roma camouflage shirt direct in deze online winkel (inclusief officiële bedrukking) of DEZE SHOP!

AS Roma camouflage 3e shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe AS Roma 3e shirt voor 2017-2018 heeft evenals de nieuwe 3e shirts van clubs als Barcelona, Atletico Madrid, Paris Saint Germain en Manchester City camouflage als thema. Het alternatieve uitshirt van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in het Stadio Olimpico, wordt gekenmerkt door de all-over camo print over het gehele shirt. Deze camouflage print is op het AS Roma shirt donker bruin en bevindt zich zowel over de voorkant als de achterkant van het nieuwe tenue. Daarnaast bevat het trikot oranje details, afkomstig van de clubkleuren van de plaatselijke AS. De strip over de schouders en mouwen is onder andere oranje. Deze strip wordt op het midden onderbroken. Hier worden de verschillende badges aangebracht. Tijdens de wedstrijden in het kampioenenbal speelt de club met de officiële Champions League en respect badge op de mouwen en tijdens de wedstrijden in de competitie draagt de club de Serie A badge op de mouwen.  Ook de zijkanten van het voetbalshirt bevatten een grijs/oranje strip. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. Ook de swoosh van Nike op de rechter borst is oranje.  Nike verzorgt sinds het seizoen 2014-2015 de tenues en trainingskleding van de club en beide partijen hebben in ieder geval nog een contract tot 2024. Op de linker borst van het shirt prijkt het logo van de club. Zoals bekend is, zijn de voetbalshirts van Roma sponsorloos. Een uniek details bevindt zich aan de achterkant van het nieuwe tenue. Aan de onderkant is namelijk een deel van de naam van de club verwerkt: ATLETICO.

Het nieuwe 3e tenue van AS Roma wordt gecompleteerd door een uniek voetbalbroekje. Het broekje van de Romanista bevat namelijk ook een all-over camo print. Verder is het broekje uitgerust met een elastische tailleband aan de bovenkant en bevatten de zijkanten een strip. Bovendien prijken de logo's van de club en Nike op de shorts. Ook de kousen bevatten zijn bruin/oranje. Dit nieuwe tenue wordt vanaf nu gedragen door spelers als De Rossi, Dzeko, Nainggolan, Manolas, Strootman, Florenzi, Karsdorp en andere sterren. Check ook al het eerder gelanceerde thuisshirt en uitshirt van Roma.

Zoals alle tenues van Nike zijn de nieuwe shirts van Roma uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De authentic tenues zijn ook uitgerust met de Aeroswift technologie. Check hieronder meer over deze technologie. 

AS Roma voetbalshirt kopen

Het nieuwe 3e shirt van AS Roma voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shop voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 79,95 en voor kinderen € 69,95. In deze winkel kan je het shirt laten bedrukken met de naam en het nummer van jouw favoriete AS Roma speler of een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt, die de spelers ook op de shirts dragen dit seizoen. Wil je andere Roma producten kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop de nieuwste AS Roma voetbalshirts in deze winkel (inclusief goedkope fan t-shirts)

of DEZE officiele Nike SHOP

AS Roma authentic VAPOR MATCH uittenue met Aerowswift technology

AS Roma en Nike hebben ook dit jaar een authentic versie gelanceerd van het uitshirt. Deze is duurder dan de replica versie en heeft een prijs van € 140,- en vallen strak om het lichaam. Dit voetbalshirt is het shirt dat ook echt door de spelers wordt gedragen. Dit shirt is uitgerust met de Vapor Aeroswift technologie. Voorafgaand aan de lancering van het Nike Vapor Kit template heeft Nike uitvoerig onderzoek gedaan. Het uitgangspunt tijdens dit onderzoek was “ademend, maar niet te doorzichtig”. Nike is tot de conclusie gekomen dat Nike met dit template de toekomst aankan en de snelheid van het spel met dit template bevordert. Het template bevat de technologie AerowSwift. AeroSwift levert een aantal voordelen. Het levert een shirt dat 10% lichter is dan zijn voorgangers. Bovendien zorgt Aeroswift voor een shirt dat 50% meer stretch bevat dan zijn voorgangers en dus strak om het lichaam valt en de spelers bovendien voldoende bewegingsvrijheid hebben. Daarnaast transporteert het zweet 20% sneller dan zijn voorgangers. Alsof het niet genoeg is drogen voetbalshirts met Aeroswift 25% sneller dan zijn voorgangers. Kortom, voordelen alom. Het mesh design rondom de borst moet hier tevens aan bijdragen.