25 juli 2016

AS Monaco uitshirt 2016-2017

Het nieuwe AS Monaco uitshirt voor 2016-2017 is vandaag officieel bekend gemaakt door Nike en de Franse club. In dit nieuwe shirt speelt Monaco de Ligue 1, Coupe de Ligue en Europese wedstrijden gedurende 2016-2017. AS Monaco is afgelopen seizoen als derde geëindigd in de Franse Ligue 1 en speelt daarom eerst in de groepsfase van de Champions League. Het nieuwe shirt waarin de club de uitwedstrijden speelt gedurende komend seizoen is geïnspireerd door de kustlijn van Monaco. We bespreken dit hieronder.

AS Monaco uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe uitshirt van AS Monaco is komend seizoen crème wit ('off white' door Nike) genoemd. Deze off white kleur is een verwijzing naar kustlijn en stranden van het vorstendom. Verder is het shirt uitgerust met navy blauwe (door Nike 'obsidian' genoemd) details. Deze kleur komt terug in een strip langs de zijkanten van het shirt en in een band aan de achterkant van de v-hals. In de band is de naam van de club verwerkt: AS Monaco. De baan aan de zijkanten van het shirt bevat een speciaal effect. Deze navy blauwe strepen aan de zijkanten van het shirt zetten uit wanneer een speler in beweging komt en dit zorgt ook voor meer ventilatie. De kleur wit is te zien wanneer deze band zich uitzet. De rechter borst van het shirt bevat het logo van Nike in het navy blauw. De Amerikaanse kledingsponsor is sinds 2014 verbonden aan de club en volgde destijds het Italiaanse merk Macron op. De andere borst van het shirt is uitgerust met het logo van de Monegasken. Hoofdsponsor FEDCOM versiert in het navy blauw het midden van het voetbalshirt van Monaco. Het bedrijf is al sinds 1998 verbonden aan de Franse club. Het nieuwe tenue van AS Monaco wordt gecompleteerd door een crème kleurig voetbalbroekje. Dit short bevat aan de zijkanten ook een navy blauwe strip. Deze strip loopt als het ware door vanaf de shirts. De kousen van het nieuwe tenue zijn navy blauw en bevatten aan de achterkant flitsende rode strepen. Op de sokken staat ook de swoosh van Nike in het wit. Zoals alle tenues van Nike zijn de nieuwe tenues van AS Monaco uitgerust met de Nike Dri Fit technology. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. In deze nieuwe shirts en tenues spelen sterren als Fabinho, Vagner Love, Moutinho, Carvalho, Toulalan en nog meer sterren. Check ook het nieuwe AS Monaco thuisshirt voor 2016-2017. 

AS Monaco voetbalshirt kopen

Het nieuwe Monaco uitshirt kan je vanaf nu voor kinderen en volwassenen kopen in de onderstaande online shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 85,- en voor kinderen € 69,95. In deze shops kan je jouw AS Monaco shirt laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de sterspelers. Hiervoor wordt de officiële bedrukking van de club gebruikt. Andere Monaco producten kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering! 

Koop het nieuwe Monaco shirt in de officiële Monaco NIKE SHOP! 

of in deze officiële MONACO STORE


As -monaco -uitshirt -2016-2017

As -monaco -uittenue -2016-2017