22 juli 2015

AS Monaco uitshirt 2015-2016

Het nieuwe AS Monaco uitshirt 2015-2016 is vandaag officeel gelanceerd door kledingsponsor Nike en de Franse club. In dit nieuwe voetbalshirt speelt AS Monaco de uitwedstrijden in de Franse Ligue 1, de Coupe De Ligue (de Franse beker) en in de Champions League gedurende het seizoen 2015-2016. Afgelopen seizoen is Monaco als derde geëindigd in de Franse Ligue 1, waardoor het in de de voorronde van de Champions League aantreedt. Het nieuwe uitshirt is een ode aan de glamour van de stad Monaco! Dit komt terug in de gouden details van het shirt.

AS Monaco uittenue 2015-2016

Het nieuwe AS Monaco uitshirt 2015-2016 is namelijk overwegend navy blauw en bevat verschillende gouden details. Deze gouden detials komen terug in een subtiele lijn aan de onderkant van de polo kraag en in de logo's op het shirt. Op de borst staan het logo van Nike en de club in het goud en ook het logo van hoofdsponsor FEDCOM op het midden van het shirt is goud. FEDCOM is sinds 2013-2014 verbonden aan de Franse club en Nike is sinds het seizoen 2014-2015 kledingsponsor van Monaco. Daarvoor was het Italiaanse merk Macron kledingsponsor. De zijkanten van het shirt bevatten een navy blauwe band, welke doorloopt over de shorts van het nieuwe AS Monaco tenue. Het nieuwe AS Monaco uittenue 2015-2016 wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje waarop ook het logo van de club en Nike staan in het goud. De zijkanten van het voetbalbroekje bevatten een donkerdere strip. De kousen van het tenue zijn ook geheel blauw en bevatten een gouden Nike swoosh. Check hierodner de foto's van het nieuwe AS Monaco uitshirt waarin sterren als Abdennour, Raggi, Martial en Fabinho gedurende het seizoen 2015-2016 schitteren. In juni werd al het nieuwe AS Monaco thuisshirt 2015-2016 gelanceerd.

AS Monaco uitshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe AS Monaco thuisshirt en uitshirt voor 2015-2016 kan je vanaf nu kopen in de online AS Monaco shop van Nike, zowel in volwassen maten als in kindermaten. Check daar ook andere AS Monaco producten zoals het nieuwe presentatiepak, het trainingsshirt en het trainingspak. Of check de beschikbare AS Monaco producten hiernaast! Directe levering en gratis verzending!

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

As -monaco -uitshirt -2015-2016-a

As -monaco -uitshirt -2015-2016-b (1)

Extra informatie AS Monaco voetbalshirts 2015-2016

Naast het elegante design van de nieuwe AS Monaco voetbalshirts, zijn de AS Monaco Nike voetbalshirts voor het seizoen 2015-2016 uitgerust met een speciaal systeem, welke de spelers helpt het lichaam op temperatuur te houden tijdens de wedstrijd. Alle voetbalshirts zijn namelijk uitgerust met het Nike Dri-Fit systeem en de zogenaamde mesh en laser-cut ventilation holes, waardoor de spelers coole lucht krijgen op de plaatsen waar dit het meest nodig is. De Nike Dri-Fit Technology zorgt ervoor dat het zweet en vocht naar van de spelers naar de buitenkant van het voetbalshirt worden getransporteerd, waar het vocht sneller verdampt. De laser-cut ventilation holes en mesh panelen zijn gevestigd onder de oksels en aan de zijkanen van het voetbalshirt. Dit is de plaats waar de meeste warmte wordt gegenereerd en waar de gaatjes en mesh panelen moeten zorgen voor een ademend gevoel en een snellere luchtcirculatie. Daarnaast zijn de voetbalshirts gefabriceerd van een combinatie van katoen en gerecycled polyester. Dit materiaal heeft de meest vochtafvoerende eigenschappen en zorgt daarnaast voor een zacht gevoel en strakke pasvorm. Het gehele tenue is gemaakt van recycled polyester. De voetbalshirts van Nike bestaan voor 96% uit gerecycled polyester, de shorts voor 100% en de kousen voor 78%. Voor ieder tenue van Nike zijn 18 gerecyclede plastic flessen gebruikt. Sinds 2010 heeft Nike meer dan 2 billioen flessen verzameld, genoeg om meer dan 2800 voetbalvelden te vullen. Tot zover de technische informatie!