Het nieuwe AS Monaco shirt voor 2016-2017 is officieel bekend gemaakt door Nike en de Franse club. In dit nieuwe thuisshirt speelt AS Monaco de Ligue 1, Coupe de Ligue en Champions of Europa League wedstrijden gedurende dit seizoen in het Stade Louis II. AS Monaco is afgelopen seizoen als derde geëindigd in de Franse Ligue 1, waardoor het in de voorronde van de Champions League speelt. We bespreken hieronder het design van het nieuwe shirt van de Franse club. Nike is sinds 2014-2015 de kledingsponsor van de club en heeft opnieuw voor een klassiek tenue gezorgd. Nike zal in ieder geval nog tot 2019 de tenues en trainingskleding van de club verzorgen.

AS Monaco thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Monaco thuisshirt voor 2016-2017 bevat opnieuw het bekend half-om-half design. De voorkant van het shirt bevat twee diagonale vlakken. Het bovenste vlak is rood en het andere vlak wit. Door het rode vlak lopen ook weer dunne diagonale strepen. Deze diagonale strepen zijn een verwijzing naar de Formule 1, welke in de stad populair is. Sinds 1929 worden in Monaco al Formule 1 races georganiseerd.  Het nieuwe shirt van AS Monaco is komend seizoen uitgerust met een kleine v-hals. De achterkant van de hals is ook voorzien van een rode baan. Een brede rode strip komt ook terug aan de zijkanten van het shirt en de mouwen zijn geheel wit. De rechter borst bevat de swoosh van Nike en de andere borst het logo van ''Les Rouge et Blanc''. Op het midden van het nieuwe shirt van de Monegasken staat het logo van hoofdsponsor FEDCOM. Verder bevat de achterkant van de kraag nog een detail. Hier staat namelijk de naam van de club: AS Monaco. Het nieuwe tenue van Monaco wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een rode strip. Deze rode strip loopt als het ware door vanaf het shirt. Op de shorts staan ook de logo's van de club en AS Monaco. De kousen van het tenue zijn geheel rood en bevatten een witte swoosh. Zoals alle tenues van Nike zijn de tenues van AS Monaco uitgerust met de Nike Dri Fit technology. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. In deze nieuwe shirts en tenues spelen sterren als Fabinho, Vagner Love, Moutinho, Carvalho, Toulalan en nog meer sterren. Check ook het nieuwe AS Monaco uitshirt voor 2016-2017. 

AS Monaco voetbalshirt kopen

Het nieuwe Monaco voetbalshirt kan je vanaf nu voor kinderen en volwassenen kopen in de onderstaande online shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 85,- en voor kinderen € 69,95. In deze shops kan je jouw AS Monaco shirt laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de sterspelers. Hiervoor wordt de officiële bedrukking van de club gebruikt. Andere Monaco producten kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!


Koop het nieuwe Monaco shirt in de officiële Monaco NIKE SHOP!

of in deze officiële MONACO STORE

As -monaco -shirt -thuis -2016-2017

As -monaco -thuisshirt -2016-2017

As -monaco -thuis -tenue -2016-2017