24 juni 2015

AS Monaco thuisshirt 2015-2016

Het nieuwe AS Monaco thuisshirt 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door Nike en de Franse club. Eerder deze maand lekte het voetbalshirt van AS Monaco al uit. Dit blijkt ook daadwerkelijk het shirt te worden van de Monegasken. In dit voetbalshirt speelt AS Monaco de Ligue 1, Coupe de Ligue en Champions League thuiswedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016 in het Stade Louis II. Sinds de jaren '60 wordt het voetbalshirt van AS Monaco al gekenmerkt door het diagonale rode en witte vlak over de voorkant van het voetbalshirt. Hieraan zijn bij het thuisshirt van 2015-2016 gouden details toegevoegd.

AS Monaco thuistenue 2015-2016

Het AS Monaco thuisshirt 2015-2016 bevat een diagonaal rood vlak over de linkerkant van het shirt en een diagonaal wit vlak over de rechterkant van het shirt. Verder zijn de mouwen geheel wit met een subtiele rode lijn aan de onderkant van de mouwen. Deze subtiele lijn komt ook terug rondom de v-hals van het voetbalshirt. De linker borst is uitgerust met het embleem van AS Monaco met daaromheen een klassieke gouden omranding. Ook het logo van Nike, welke sinds 2014-2015 kledingsponsor is van Monaco, op de rechter borst is goud. Ook de zijkanten van het shirt zijn uitgerust met een gouden strip. Hoofdsponsor FEDCOM versiert het midden van het AS Monaco voetbalshirt. De achterkant van het shirt van de Champions League kwartfinalist van 2014-2015 is wit. Het gehele tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met ook weer aan de zijkanten een gouden strip. Dit geeft het gehele AS Monaco thuistenue een elegante uitstraling. Op de shorts staan ook de logo's van Nike en de Les Rouge et Blanc (de bijnaam van de club). De kousen van de in 1919 opgerichte club zijn geheel wit en bevatten in het goud het embleem van Nike. In dit nieuwe AS Monaco tenue schitteren sterren als Carrasco, Abdennour, Raggi, Martial en Silva. Check hieronder de foto's van het nieuwe AS Monaco thuisshirt 2015-2016 en thuistenue.

AS Monaco thuisshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe AS Monaco thuisshirt 2015-2016 kan je vanaf nu zowel in volwassen maten als in kindermaten kopen in de officiële AS Monaco SHOP van Nike. De prijs van het voetbalshirt in volwassen maten is € 84,95 en de prijs van het voetbalshirt in kindermaten is € 69,95. Check daar ook binnenkort de nieuwe AS Monaco trainingsshirts, presentatiepakken, N98 jackets en andere merchandising. Gratis verzending en directe levering! Of check het overzicht met beschikbare AS Monaco producten hiernaast!


Koop het hier... en deel hieronder je mening!

Monaco1

Monaco2

Monaco3

Extra informatie AS Monaco voetbalshirts 2015-2016

Naast het elegante design van de nieuwe AS Monaco voetbalshirts, zijn de AS Monaco Nike voetbalshirts voor het seizoen 2015-2016 uitgerust met een speciaal systeem, welke de spelers helpt het lichaam op temperatuur te houden tijdens de wedstrijd. Alle voetbalshirts zijn namelijk uitgerust met het Nike Dri-Fit systeem en de zogenaamde mesh en laser-cut ventilation holes, waardoor de spelers coole lucht krijgen op de plaatsen waar dit het meest nodig is. De Nike Dri-Fit Technology zorgt ervoor dat het zweet en vocht naar van de spelers naar de buitenkant van het voetbalshirt worden getransporteerd, waar het vocht sneller verdampt. De laser-cut ventilation holes en mesh panelen zijn gevestigd onder de oksels en aan de zijkanen van het voetbalshirt. Dit is de plaats waar de meeste warmte wordt gegenereerd en waar de gaatjes en mesh panelen moeten zorgen voor een ademend gevoel en een snellere luchtcirculatie. Daarnaast zijn de voetbalshirts gefabriceerd van een combinatie van katoen en gerecycled polyester. Dit materiaal heeft de meest vochtafvoerende eigenschappen en zorgt daarnaast voor een zacht gevoel en strakke pasvorm. Het gehele tenue is gemaakt van recycled polyester. De voetbalshirts van Nike bestaan voor 96% uit gerecycled polyester, de shorts voor 100% en de kousen voor 78%. Voor ieder tenue van Nike zijn 18 gerecyclede plastic flessen gebruikt. Sinds 2010 heeft Nike meer dan 2 billioen flessen verzameld, genoeg om meer dan 2800 voetbalvelden te vullen. Tot zover de technische informatie!