13 augustus 2019

AS Monaco 3e wedstrijdshirt 2019-2020

Vandaag is de Franse club AS Monaco aan de beurt. De Italiaanse kledingsponsor Kappa heeft een nieuw derde wedstrijdshirt gelanceerd voor de Franse club. Tijdens de wedstrijd tegen Metz droegen de spelers van AS Monaco voor het eerst dit gave ontwerp. Het nieuwe tricot is te zien tijdens de wedstrijden in de Ligue 1 en tijdens de Franse bekertoernooien. Afgelopen seizoen eindigde AS Monaco op een teleurstellende 17e plaats. Maar met spelers als Fabregas, Balde, Martins, Lopes, Golovin, Jemerson en Glik gaan de Monegasken dit jaar voor een beter resultaat. Nieuwsgierig naar het nieuwe derde shirt van AS Monaco? Check hieronder alle details!

AS Monaco 3e wedstrijdshirt en tenue 2019-2020

Kappa en AS Monaco hebben dit jaar gekozen voor een gaaf ontwerp van het nieuwe derde wedstrijd shirt. Van een afstandje lijkt het een lichtblauw shirt met een grafische all-over print. Echter wanneer je het shirt van dichterbij bekijkt zie je dat de lichtblauwe kleur geïnspireerd is door de Middellandse zee.  De kleuren die gebruikt zijn, zijn de kleur blauw van de lucht met navy accenten. Het patroon wat wordt gebruikt over het gehele shirt zijn subtiele diamanten. Deze zijn geïnspireerd op de vlag van Monaco. De mouwen van het shirt zijn echter niet versierd met dit patroon. Een stijvolle Vkraag maakt het shirt in stijl af. Wat ons betreft een schitterend design! De Navy details komen terug in het Kappa logo op de rechterkant van de borst en het clubwapen op de linkerkant. Ook de naam van kledingspnsor FEDCOM bevindt zich in grote letters op de buik van het shirt. Het nieuwe derde wedstrijdtenue van AS Monaco wordt gecompleteerd door een navy blauwe broek en ook de kousen van het tenue zijn navy blauw. Check hieronder nog enkele foto’s van dit gave tenue!

AS Monaco voetbalshirt bestellen

Het lichtblauwe AS Monaco shirt voor het seizoen 2019-2020 kun je vanaf medio augustus bestellen in de onderstaande shops. De prijs van het voetbalshirt is € 89,95 voor volwassenen en voor kinderen € 69,95. In deze winkels kun je het nieuwe tenue van de Monegasken ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of met de bedrukking van één van de sterspelers. Directe levering gegarandeerd! 

Koop het nieuwe AS Monaco voetbalshirt van Kappa direct in deze officiële SHOP!

of deze winkel (inclusief fan t-shirts en officiële bedrukking)