Het nieuwe uitshirt van Arsenal voor het seizoen 2011/2012 is uitgelekt. Het shirt heeft hetzelfde design als de shirts van Monaco. Dit design wordt gekenmerkt door twee vlakken, die gescheiden worden door een lijn die van de rechteroksel diagonaal naar de onderkant loopt. Het ene vlak is lichtblauw en het andere vlak donkerblauw. Dit zijn precies dezelfde kleuren als de uitshirts van Arsenal in het seizoen 1995/1996, het eerste seizoen van Dennis Bergkamp. De mouwen van het Arsenal zijn een combinatie van deze twee kleuren. De hals is rond.

Op de rechterborst staat het logo van Nike en op de andere borst het logo van Arsenal. Dit logo van Arsenal is een speciaal logo ter ere van het 125 jarig bestaan van de club dit jaar. In dit logo staat het oprichtingsjaar van Arsenal (1886) en het huidige jaar (2011). Ook staat in het logo de leus van Arsenal van destijds: 'Forward'. Verder is het logo omrand door een klassieke boog van blaadjes.

 

Update:

Onderstaand shirt wordt ook inderdaad het Arsenal uitshirt voor het seizoen 2011/2012. Check hieronder nog meer foto's van dit shirt. Dit voetbalshirt kan je kopen in de online voetbalshop van Subside Sports. Hier kan je het laten bedrukken met de officiële Premier League printing: je eigen naam en nummer of een naam en nummer van één van de sterspelers van Arsenal.

 

Koop het hier!