Het nieuwe Arsenal thuisshirt 2012-2013 is nu al uitgelekt via footballshirtculture.com. In dit voetbalshirt speelt Arsenal volgend seizoen de Premier League wedstrijden in het Emirates Stadion in Londen. Het nieuwe thuisshirt van Arsenal wordt, volgens de uitgelekte foto's, opnieuw overwegend rood en wordt gekenmerkt door de grijze details. Zo worden de onderkant van de mouwen grijs, evenals de ronde kraag. Het midden van de overwegend witte mouwen, bevat bovendien een rode band. Het logo van teamkledingsponsor Nike staat op de rechterborst en het logo van Arsenal op de linkerborst.

Volgens de gelekte foto's wordt het nieuwe tenue gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en zwarte kousen.  Uiteraard zal het nieuwe Arsenal thuistenue weer verschillende kenmerken uit de clubcultuur of clubgeschiedenis bevatten. Dit kunnen wij echter pas bevestigen als wij weten of dit ook echt het nieuwe Arsenal thuisshirt 2012-2013 wordt. Op dit moment is er nog niets door Nike en Arsenal bevestigd. Het nieuwe Arsenal shirt zal pas medio mei/juni officieel bekend worden gemaakt door de club en Nike.

Update:

Inmiddels is het nieuwe Arsenal thuisshirt officieel bekend gemaakt en dit blijkt inderdaad hetzelfde shirt als het eerder uitgelekte voetbalshirt te zijn. Check hieronder de foto's van het Arsenal thuistenue 2012-2013. De Arsenal tenues en trainingskleding, trainingspakken, N98 jacks en retro kleding kan je kopen in de online voetbalshop van Subside Sports.

Koop het hier!


ARsenal thuisshirt 2012-2013

Arsenal thuisshirt 2012/2013