Argentinië trainingspak 2018-2019

Tegelijkertijd met de lancering van het nieuwe thuisshirt hebben de Argentijnse voetbalbond en adidas een nieuw trainingspak gelanceerd. Dit is het pak, waarin de spelers van het nationale elftal van Argentinië hun trainingen en warming-up afwerken ter voorbereiding op de WK 2018 wedstrijden en de overige wedstrijden gedurende 2018-2019. Dit pak wordt vanaf nu gedragen door sterren als Messi, Icardi, Di Maria, Dybala, Aguero tijdens de trainingen van de Zuid-Amerikanen. Het nieuwe pak van het Argentijnse elftal bestaat uit een zip training top en strakke trainingsbroek. Check hieronder alle details van het nieuwe zip trainingspak.

Argentinië training top en trainingsbroek 2018-2019

De zip training top van het nieuwe Argentinië pak is dit jaar overwegend donker blauw (door adidas ''raw purple'' genoemd) en bevat een hoge hals met een rits tot en met de borst. Deze rits heeft dezelfde kleur als de sweater. Zoals alle training tops van adidas bevat deze nieuwe sweater aan de onderkant duimgaten. Hierdoor valt de training top van Argentinië getailleerd om het lichaam en hebben de mouwen bovendien de fit van een handschoen. De mouwen zijn zogenaamde raglanmouwen. Deze hebben als kenmerk dat deze strak om de armen vallen en goed meebewegen met de bewegingen van de armen, zodat je voldoende bewegingsvrijheid hebt. Opvallend is dat adidas de training tops dit jaar heeft uitgerust met twee zakken. Hierdoor is het pak ook perfect om casual te dragen en in te chillen. De achterkant van de training top is net iets langer, waardoor het ook nog eens de perfecte bescherming biedt. De training top van het Argentijnse elftal bevat nog meer subtiele details. Zo is de binnenkant van de hals uitgerust met een extra taping en bevat de hoge hals van de top kleine ribbels. De drie strepen van adidas zijn dit jaar gepositioneerd op de schouders en mouwen en zijn wit. Het adidas performance logo blinkt op de rechter borst van de sweater in het wit en het embleem van de Argentijnse voetbalbond staat op de linker borst, inclusief de twee gouden sterren, welke verwijzen naar de gewonnen WK's van 1978 en 1986.

De trainingsbroek van het nieuwe Argentinië trainingspak voor 2018-2019 heeft een andere kleur dan de training top. De trainingsbroek is namelijk zwart met drie witte adidas stripes aan de zijkanten van de broek. De bovenkant van de trainingsbroek van het Argentijnse elftal is uitgerust met een elastische tailleband met een koord, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. Kenmerkend aan de trainingsbroek is ook de toelopende pasvorm. De broek valt namelijk strak om de kuiten en enkels, waardoor deze een heerlijke fit om de benen heeft. Op de broek staan ook de logo's van de voetbalbond en adidas en de zijkanten van de trainingsbroek zijn uitgerust met twee zakken. Verder bevat de broek aan de achterkant van de knieholtes mesh inzetstukken, welke ideaal is voor de ventilatie.

Al met al is dit een perfect pak om in je vrije tijd te dragen, maar ook om in te trainen. Het pak is namelijk ook uitgerust met de adidas Climacool technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Wil jij net als de spelers van het Argentijnse elftal het verschil maken op het trainingsveld of thuis? Dan is dit het perfecte pak. Check natuurlijk ook het nieuwe Argentinië thuisshirt voor het WK van 2018.

Argentinië trainingspak bestellen

Het nieuwe Argentinië adidas trainingspak voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen voor volwassenen. Het pak is namelijk beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. De zip top en trainingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden. De prijs van de top is € 79,95 en de trainingsbroek heeft een prijs van € 54,95. Wil je andere producten van het Argentijnse voetbalelftal bestellen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Argentinië trainingspak exclusief in deze online SHOP

of deze online SHOP!