Het nieuwe Anderlecht uitshirt 2012-2013 is officieel bekend gemaakt op de eerste training van de Belgische club. In dit voetbalshirt speelt Anderlecht de Jupiler League en Champions of Europa League thuiswedstrijden gedurende de periode 2012-2013. Het shirt van de club van de nieuwe trainer John van Den Brom is overwegend wit en wordt uiteraard gekenmerkt door de verschillende paarse details over het voetbalshirt. Paars is namelijk de belangrijkste clubkleur van de club uit Brussel.

Allereerst is een groot deel van de ronde kraag paars, evenals de zijkanten van het shirt en een deel van de mouwen. Ook de Adidas trademark strepen over de schouders zijn paars. Verder bevat het Anderlecht uitshirt 2012-2013 dunne paarse verticale lijntjes. De linker borst is voorzien van het Anderlecht logo met daarboven de gouden kampioenssterren en de andere borst bevat het logo van Adidas. Op het midden van het Anderlecht voetbalshirt staat het logo van de hoofdsponsor BNP Paribas Fortis.

De nieuwe Anderlecht tenues 2012-2013 worden gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met paarse strepen. De kousen zijn ook overwegend wit en zijn voorzien van horizontale lijntjes en bevattenbovendien de initialen van de club: RSA. Check hieronder de foto's van het nieuwe Anderlecht uitshirt 2012-2013. Deze kan je vanaf medio September 2012-2013 kopen in de online voetbalshop van Subside Sports.

Koop het hier!

Anderlecht uitshirt 2012-2013