1 juli 2016

Ahtletic Bilbao thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Athletic Bilbao thuisshirt voor 2016-2017 is vandaag bekend gemaakt door kledingsponsor Nike en de Spaanse club. In dit nieuwe shirt speelt Athletic Bilbao de La Liga, Copa del Rey en de Europa League wedstrijden in het San Memes in Bilbao gedurende dit seizoen. Athletic Bilbao is afgelopen seizoen op een vijfde plaats in de Spaanse La Liga geëindigd, waardoor het deelneemt in de groepsfase van de Europa League. Nike is de kledingsponsor van de Spaanse club. Deze functie vervult het Amerikaanse sportmerk sinds het seizoen 2013-2014. We bespreken hieronder het design van het nieuwe thuisshirt van de club waar Ernesto Valverde trainer is.

Ahtletic Bilbao thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Athletic Bilbao shirt voor 2016-2017 heeft dit seizoen een vintage design en wordt gekenmerkt door de verticale witte en rode banen over het shirt. De voorkant van het voetbalshirt bevat vijf verticale witte banen en zes verticale rode banen. Ook de mouwen van het shirt hebben dit design. Verder is het nieuwe Athletic Bilbao thuisshirt uitgerust met een kleine v-hals, waarop de rode en witte banen doorlopen. De rechter borst bevat de swoosh van Nike met een witte omlijning. De andere borst bevat het logo van de club en shirtsponsor van de club is KUTXABANK. Het logo van de Spaanse bank staat op het midden van het shirt in het zwart/wit. De zijkanten van het voetbalshirt van Bilbao zijn uitgerust met een rode strip, welke doorloopt over het short. Het voetbalbroekje is verder zwart en is uitgerust met de logo's van Nike en de club. Ook de kousen van het nieuwe Athletic Bilbao thuistenue zijn zwart en bevatten een witte swoosh en een deel van de naam van de club: BILBAO. Zoals alle tenues van Nike zijn de tenues van Bilbao uitgerust met de Dri Fit technology van Nike.

Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunne presteren. Check hieronder de foto's van het shirt waarin sterren als Aduriz, Laporte, Muniain, Williams en Garcia komend seizoen schitteren. Check nu ook het nieuwe Athletic Bilbao uitshirt voor 2016-2017. 

Athletic Bilbao voetbalshirt kopen

Het nieuwe Athletic Bilbao voetbalshirt 2016-2017 kan je vanaf juli/augustus kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 85,- en voor kinderen € 70,-. In deze shops heb je de mogelijkheid het shirt van Bilbao te voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de sterspelers van de club. Wil je andere Bilbao producten kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen! Directe levering!

Koop het Bilbao voetbalshirt in de officiële NIKE SHOP!

Athletic -bilbao -thuisshirt -2016-2017