Athletic Bilbao thuisshirt 2021-2022

Athletic Bilbao en New Balance hebben het nieuwe Athletic Bilbao thuisshirt 2021-2022 gepresenteerd met het motto: ''This runs deeper.'' In dit tenue speelt de club uit Baskenland de La Liga en Copa del Rey thuiswedstrijden in San Mamés gedurende 2021-2022. Ook dit seizoen is New Balance weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Bilbao tenues. Het Amerikaanse sportmerk is sinds de zomer van 2016 kledingsponsor van ''Los Leones.''

Athletic Bilbao thuis shirt en tenue 2021-2022

De ''This Runs Deeper'' campagne is een ode aan de supporters an de club, die altijd achter hun club staan en waardoor Athletic nieuwe successen kan beoken. Het Athletic Bilbao thuisshirt 2021-2022 heeft een vrij traditioneel design. De body van het voetbalshirt bevat vier verticale rode banen en drie verticale witte banen. Ter hoogte van het midden van het tenue bevindt zich een diagonale baan. Vanaf deze baan naar de onderkant van het voetbalshirt hebben de rode banen een donkerdere tint. Dit gedeelte symboliseert de vlag van Baskenland, welke rood is met een wit kruis en diagonale groene banen. De mouwen van het tenue zijn geheel rood en worden afgesloten door een zwarte band. Verder is het voetbalshirt voorzien van een ronde hals. De rechterborst van het tenue bevat het logo van New Balance in het zwart en de andere borst is uitgerust met de badge van de club. Hoofdsponsor Kutxabank versiert het midden van het thuistenue van Athletic Bilbao. De achterzijde van het tenue is geheel rood en bevat aan de bovenkant een graphic van de vlag van Baskenland en Bilbao. Deze zijn in een ruit verwerkt. Het nieuwe Ahletic Bilbao thuistenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met op de rechterpijp de badge van de club en de linkerpijp het logo van New Balance in het rood. De kousen van het tenue zijn zwart met op het midden een brede rode en witte band en daaronder het logo van New Balance en de naam van de club: Athletic Club.

Alle New Balance tenues zijn dit jaar weer uitgerust met de NB Dry technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en verkoeling. Deze technologie is in de stof van het tenue verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Williams, Berchiche, Muniain, Villalibre, Garcia en nog meer spelers of check het Athletic Bilbao uitshirt 2021-2022.

Athletic Bilbao voetbalshirt bestellen.

Het New Balance Athletic Bilbao thuisshirt 2021-2022 is vanaf nu te bestellen in de onderstaande webshops. Zo wel voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) voor €69,95 als voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL) voor € 84,95. In deze winkels kun je het Athletic Bilbao thuistenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je bovendien andere merchandising van de club. 

Bestel je Athletic voetbalshirt in DEZE SHOP

of de Athletic Bilbao fanshop

Athletic Bilbao thuisshirt 2021-2022

Athletic Bilbao thuistenue 2021-2022 Detail 1

Athletic Bilbao thuistenue 2021-2022 Detail 2

Athletic Bilbao thuistenue 2021-2022 Detail 3