Athletic Bilbao voetbalshirts 2024-2025

Athletic Bilbao heeft vandaag in samenwerking met de kledingsponsor Castore de nieuwe voetbalshirts voor het seizoen 2024-2025 gelanceerd. In deze nieuwe tricots speelt de Baskische club haar wedstrijden gedurende het aankomende seizoen in La Liga en de Copa del Rey. Verantwoordelijk voor het design van de nieuwe tenues is Castore. Het Engelse sportmerk vervult deze functie sinds afgelopen seizoen en staat bekend om de samenwerking met verschillende volksclubs in Europa. Denk hierbij ook aan de samenwerking van het Britse sportmerk met Feyenoord in Nederland. Nieuwsgierig naar de nieuwe tenues van Athletic Bilbao? Check de details hieronder!

Athletic Bilbao uitshirt 2024-2025

Het nieuwe uitshirt van Athletic Bilbao wordt gekenmerkt door de blauwe kleur. Eén van de clubkleuren van de Baskische club is namelijk blauw. Tegenwoordig kennen wij Athletic Bilbao als een club met de clubkleuren rood en wit, was dit vroeger niet het geval. Tot 1910 werden de thuisshirts van de club namelijk gekenmerkt door een blauw/witte combinatie. Deze blauwe kleur komt nu voor het eerst in vijf jaar terug in het uittenue van de club. Het nieuwe tricot is uitgerust met een subtiele print over het shirt. De kraag van het shirt is rond en wit met rode details. Op de rechterborst staat het logo van kledingsponsor Castore, terwijl het clubwapen van Athletic Bilbao op de linkerborst prijkt. Op de buik van het shirt staat shirtsponsor Kutxabank. Dit logo is zwart van kleur. Sinds het seizoen 2015-2016 is deze bank de trotse shirtsponsor van Club Athletic. In de kraag op de achterkant van het shirt is de vlag van het Baskenland te zien. Deze is geplaatst in de vorm van een leeuwenhoofd. Ook is het shirt uitgerust met een rugsponsor DIGI staat namelijk op de achterkant van de het shirt. Het nieuwe uittenue van Athletic Bilbao wordt gecompleteerd door een blauwe broek en witte kousen. Ook hierop zijn uitingen terug te vinden van club en kledingsponsor. Ben je nieuwsgierig naar nog meer foto’s van het nieuwe uittenue van Athletic club? Check de details hieronder!

Athletic Bilbao voetbalshirts bestellen

De nieuwe Athletic Bilbao voetbalshirts zijn vanaf deze maand te bestellen in de onderstaande webshops. Voor kinderen is het shirt € 64,95 (Maten 128, 140, 152, 164, 176) en voor volwassenen is het shirt € 84,95 (Maten S, M, L, XL en XXL) het is ook mogelijk om in deze winkels de shirts laten bestellen. Directe levering gegarandeerd!

 

Scoor je Athletic Bilbao voetbalshirts in DEZE WINKEL of DEZE SHOP

Athletic Bilbao voetbalshirts 2024-2025
Athletic Bilbao voetbalshirts 2024-2025
Athletic Bilbao voetbalshirts 2024-2025