Athletic Bilbao uitshirt 2022-2023

Athletic Bilbao en New Balance hebben nu ook het Athletic Bilbao uitshirt 2022-2023 gepresenteerd met de leus ''Born, Bred, Basque!'' In dit nieuwe tenue speelt de club van trainer Marcelinho de La Liga en Copa del Rey uitwedstrijden in 2022-2023. ''Los Leones'' speelt de thuiswedstrijden in het nieuwe Athletic Bilbao thuisshirt 2022-2023, dat twee weken geleden werd gepresenteerd. New Balance is sinds 2013 de kledingsponsor van Athletic Club de Bilbao en Kutxabank is medio 2015 de shirtsponsor van de voetbalclub uit Baskenland.

Athletic Bilbao uit shirt en tenue 2022-2023

Het Athletic Bilbao uitshirt 2022-2023 is dit jaar overwegend grijs en bevat een all-over graphic print van geometrische vormen in het rood en zwart. Ter hoogte van de linkerborst vormen deze tekens de kop van een leeuw, geïnspireerd door de bijnaam van de club: Los Leones. De mouwen van het Athletic Bilbao uittenue zijn zwart en bevatten aan de onderkant een verticale band in de clubkleuren van de Spaanse club. Deze is namelijk wit/rood. Het voetbalshirt bevat verder een ronde hals in het zwart/wit. De rechterborst bevat het logo van New Balance in het zilver en de andere borst is uitgerust met het logo van de club. Hoofdsponsor Kutxabank versiert het midden van het Athletic Bilbao uitshirt. De achterkant van het tenue is volledig zwart. In de nek op de achterzijde van het tenue is de vlag van Baskenland verwerkt. Het Athletic Bilbao uittenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten een zwarte baan. Op de voetbalbroekjes staan bovendien de logo's van de club en New Balance. De kousen zijn ook rood met aan de zijkanten een zwarte band.

Zoals alle tenues van New Balance zijn de Athletic Bilbao tenues uitgerust met de NB Dry technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Iñigo Martínez, speler van Athletic Bilbao, reageert op het design van het voetbalshirt: ''Het nieuwe uitshirt staat geheel in het teken van het familiegevoel van Athletic Club. Het is moeilijk onder woorden te brengen wat het betekent om voor dit team te spelen en ik denk dat dit voetbalshirt ons allemaal trots maakt.'' Kenny McCallum, algemeen directeur bij New Balance, reageert ook: ''De ongelooflijke geest die de club drijft, was de inspiratie voor het uitshirt dit jaar. Het design past pefect bij de energie en spirit van deze unieke club. We kunnen niet wachten de spelers in actie te zien in dit voetbalshirt.''

Athletic Bilbao uitshirt bestellen

Het New Balance Athletic Bilbao uitshirt 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152 en 164) € 69,95. In deze winkels vind je ook andere Athletic Bilbao producten en kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel je Athletic voetbalshirt in DEZE SHOP

of de Athletic Bilbao fanshop

Athletic Bilbao uitshirt 2022-2023

Athletic Bilbao uitshirt 2022-2023