Athletic Bilbao uitshirt 2021-2022

Athletic Bilbao en kledingsponsor New Balance hebben afgelopen weekend het nieuwe Athletic Bilbao uitshirt 2021-2022 gepresenteerd. In het nieuwe uittenue speelt de club uit Baskenland de uitwedstrijden in La Liga en de Copa Del Rey gedurende 2021-2022. Ook dit seizoen is het Amerikaanse sportmerk New Balance weer verantwoordelijk voor het design van alle Athletic Bilbao tenues. Deze functie heeft het merk sinds de zomer van 2017.

Groen Athletic Bilbao uitshirt 2021-2022

Waar het Athletic Bilbao thuisshirt een vrij traditioneel design heeft, heeft het uittenue van ‘’Los Leones’’ juist een frisse look. Het Athletic Bilbao uitshirt 2021-2022 is namelijk appel groen (door New Balance ‘’Green Flash’’ genoemd) met zwarte accenten en logo’s. De kleur groen is geïnspireerd door de haven van het industriële erfgoed van de stad Bilbao en het stadion van de club: San Mames. De ronde hals bevat een zwarte band en ook de band aan de onderzijde van de mouwen zijn zwart. Ook alle logo’s zijn zwart. De rechterborst bevat het logo van New Balance en het clublogo op de andere borst is een combinatie van groen en zwart. Ook het logo van sponsor KUTXABANK op het midden van het tenue is zwart/groen. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt een diamant. Dit is een combinatie van de vlag van Baskenland en de stad Bilbao. Tijdens de La Liga wedstrijden draagt Bilbao op de linkermouw de officiële La Liga badge. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje, waarop ook alle logo’s weer zwart zijn. Ook de kousen zijn groen met aan de bovenkant een zwarte band en op het midden de naam van de club met het oprichtingsjaar: 1898.

Alle tenues van New Balance (dus ook de nieuwe tenues van clubs als FC Porto en AS Roma) zijn dit jaar weer uitgerust met de NB Dry technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en verkoeling. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Athletic Bilbao uitshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Williams, Berchiche, Villalibre, Muniain, Garcia, Williams en nog meer spelers.

Athletic Bilbao voetbalshirt bestellen.

Het New Balance Athletic Bilbao uitshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops. Voor kinderen(maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het voetbalshirt €69,95 en voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL) voor € 84,95. In deze winkels kun je het Athletic Bilbao tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je bovendien andere merchandising van de club. 

Bestel je Athletic voetbalshirt in DEZE SHOP

of de Athletic Bilbao fanshop

Athletic Bilbao uitshirt 2021-2022

Athletic Bilbao uitshirt 2021-2022