Athletic Bilbao voetbalshirts 2019-2020

Athletic Bilbao en New Balance hebben vandaag de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 officieel gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt het keurkorps van trainer Eduardo Berizzo de La Liga en COPA del Rey thuiswedstrijden in San Memes gedurende 2019-20. Ook dit seizoen is het Amerikaanse sportmerk New Balance weer verantwoordelijk voor de productie en het design van de tenues ''Los Leones.'' NB is sinds 2017 kledingsponsor van de Spanjaarden en beide partijen hebben nog een contract to en met het seizoen 2022-2023. De club en New Balance presenteerden tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt voor dit seizoen.

Athletic Bilbao thuisshirt 2019-20

Het Athletic Bilbao thuisshirt van 2019-2020 heeft een klassiek design. De voorkant van het tenue wordt gekenmerkt door de brede rode en witte banen. De voorkant van het shirt is uitgerust met een brede rode baan met daarnaast twee witte banen. Ook de zijkanten van het shirt zijn wit. De mouwen van het nieuwe thuisshirt zijn dit jaar ook uitgerust met een zwarte band. Verder zijn de mouwen rood en worden deze afgesloten door een witte band. In deze band zijn flitsende, zwarte strepen verwerkt en deze strepen verwijzen naar het logo van New Balance. Het logo van het Amerikaanse sportmerk staat op de rechterborst en de andere borst bevat het embleem van Athletic. Sponsor Kutxabank versiert het midden van het shirt. De bovenkant van het voetbalshirt is geheel rood en het tenue is uitgerust met een V-hals. De achterkant van het Athletic Bilbao voetbalshirt bevat in de nek de vlag van Baskenland. Het thuistenue van Bilbao wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje. De kousen zijn aan de bovenkant zwart en aan de onderkant rood. In het rode gedeelte is de naam van de club in het wit verwerkt.

Athletic Bilbao uitshirt 2019-20

Het Athletic Bilbao uitshirt voor 2019-2020 is overwegend groen en bevat een graphic print op het midden van het tenue. Deze print is geïnspireerd door het design van de vlag van Baskenland. Het shirt bevat verder rode details. Deze zijn te vinden in de bies aan de onderkant van de mouwen en in de ronde hals. De logo's van New Balance, de club en KUTXABANK op het tenue zijn goud. Ook de achterkant van het uitshirt bevat de vlag van Baskenland. Het uittenue van Athletic Bilbao wordt compleet gemaakt door een groen broekje en groene kousen. Alle tenues van New Balance zijn dit seizoen uitgerust met de NB Dry technologie voor een optimale prestatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Bilbao voetbalshirts, welke gedragen worden door spelers als Williams, Aduriz, Rico, Muniain en andere sterspelers.

Athletic Bilbao shirt bestellen

De nieuwe Athletic Bilbao voetbalshirts voor 2019-20 kan je vanaf nu bestellen voor volwassenen en kinderen in de onderstaande winkels. De prijs van het tenue is € 79,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en € 69,95 voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176). Het voetbalshirt kan je laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Wil je andere Bilbao producten bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. 

Bestel het Athletic Bilbao shirt in deze SHOP

of check andere Bilbao producten in deze winkel! (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)