Athletic Bilbao thuisshirt 2022-2023

Club Athletic Bilbao en kledingsponsor New Balance hebben vandaag het nieuwe Club Athletic Bilbao thuisshirt 2022-2023 gepresenteerd met de leus ''Born, Bred, Basque.'' In dit tenue speelt de Spaanse club de La Liga en Copa del Rey thuiswedstrijden in San Memes gedurende 2022-2023. Athletic Bilbao eindigde afgelopen seizoen op de achtste plaats in de Spaanse competitie en speelt dit seizoen dus geen Europees voetbal. Ook dit jaar is medio 2017 de kledingsponsor van ''Los Leones.''

Athletic Bilbao thuis shirt en tenue 2022-2023

Het Athletic Bilbao thuisshirt 2022-2023 is geïnspireerd door de schoonheid van tradities en is dus onderdeel van de ''Born, Bred, Basque'' campagne, waarin het vieren van de familie, filosofie en cultuur van de gemeenschap rondom de club centraal staat. Het voetbalshirt bevat dan ook de traditionele, rode en witte verticale banen. Het voetbalshirt is daarnaast uitgerust met een zwarte polokraag. Ook de brede band aan de onderkant van de mouwen is zwart. In deze band zijn ook weer de clubkleuren van Athletic Bilbao verwerkt. Het logo van New Balance prijkt in het zwart op de rechterborst en de linkerborst is uitgerust met de badge van de club. Kuxabank staat in het zwart/wit als shirtsponsor op het midden van het Athletic Bilbao thuisshirt 2022-2023. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt prijkt de vlag van Baskenland. Het Athletic Bilbao thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een rode taping. Op de broekjes staan ook de logo's van de club en New Balance. De kousen zijn ook zwart met aan de zijkanten een rode band. Op de kousen staat ook de naam van de club: Athletic Club. Zoals alle New Balance tenues zijn de voetbalshirts van Athletic Bilbao uitgerust met de NBDry technologie. Deze technologie is in de stof (100% polyester) van de tenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Iñaki Williams, speler van Athletic Bilbao reageert: '''Dit klassieke design eert de mooie geschiedenis van de club. Dit voetbalshirt is fantastisch. Het betekent veel voor de mensen hier om ons trots het rood en wit van Athletic Club te zien dragen, dus ik weet zeker dat de fans net zoveel van dit voetbalshirt zullen houden als wij." Ook New Balance manager, Kenny McCallum, reageert tevreden op het resultaat: ''"Er zijn geen andere clubs in de wereld met de traditie en filosofie van Athletic Club. Het voebtalshirt van dit jaar is sterk beïnvloed door die erfenis en we beginnen dus met een sterke collectie voor het seizoen 22/23.''

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Atletic Bilbao thuisshirt 2022-2023, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Williams, Muniain, Lekue, Sancet, Garcia, Capa, Vivian en nog meer spelers.

Athletic Bilbao voetbalshirt bestellen.

Het New Balance Athletic Bilbao thuisshirt 2022-2023 is vanaf nu beschikbaar n in de onderstaande webshops. Voor kinderen (maten 128, 140, 152 en 164) is het voetbalshirt € 69,95 en voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 84,95. In deze winkels kun je het Athletic Bilbao thuistenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je bovendien andere merchandising van de club. 

Bestel je Athletic voetbalshirt in DEZE SHOP

of de Athletic Bilbao fanshop

Athletic Bilbao thuisshirt 2022-2023

Athletic Bilbao thuisshirt 2022-2023